Μιμή Ντενίση: Διαλέγει την απόλυτα Made in Greece τσάντα: Η Kooreloo είναι το brand που επέλεξε μαζί με την συνάδελφο της, Ναταλία Δραγούμη (φωτό)

Φιλοξενήθηκαν στο atelier κι έκαναν τις αγορές τους

Η Μιμή Ντενίση διακρίνεται για το αξεπέραστο στυλ και το τέλειο γούστο που έχει για τη μόδα.

Κάθε της εμφάνιση μας καθηλώνει και φυσικά αναζητούμε από που έχει πάρει τα ρούχα της.

Υποστηρίζει πάντοτε τα ελληνικά brands, είτε σε ενδύματα, είτε σε αξεσουάρ.

Χθες, (29/6) βρέθηκε μαζί με την συνάδελφο και καλή της φίλη, Ναταλία Δραγούμη στο atelier του Made in Greece brand, Kooreloo.

Οι φανταστικές αυτές τσάντες κάνουν πάταγο και προσδίδουν την απόλυτη κομψότητα σε όλα τα looks.

Μέσα από στιγμιότυπα που μοιράστηκε η ηθοποιός στο instagram της βλέπουμε πολύχρωμες, σικ δημιουργίες μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

Η δημιουργός, Λίλα Καραγιάννη υποδέχτηκε τις κυρίες και πέρασαν ένα μοναδικό απόγευμα γεμάτο ... έμπνευση!

"Ποσό μ αρέσει να γνωρίζω Έλληνες δημιουργούς που θριαμβεύουν με την εμπνευση τους στην χώρα μας. Αλλά κ εκτός!!! Στην Αμερική πήρα την πρώτη μου τσάντα @kooreloo χωρίς να ξέρω πως είναι Ελληνική!!! Οικογενειακή ατμόσφαιρα στο atelier γι αυτό κ το αποτέλεσμα!!! Η @nataliadragoumi κ εγω @mimi_denissi δεν ξέραμε τι να πρώτο διαλέξουμε !!!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της, η Μιμή Ντενίση.

Η Kooreloo είναι μια ξεχωριστή μάρκα για μοναδικές τσάντες και όχι μόνο.

Η φιλοσοφία τους έχει χτιστεί πάνω στις αρχές της τέχνης, της ατελείωτης δημιουργικότητας, της πανάρχαιας παράδοσης και της μοναδικότητας.

Διαβάστε περισσότερα για το brand εδώ: Made in Greece οι πολυαγαπημένες Kooreloo - Οι χρυσαφί για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν το απογείωσαν (φωτό)

Διαβάστε περισσότερα: Made In Greece η Λίλα Καραγιάννη με το the kooreloo project - Mεταμορφώνει την παράδοση σε αξεσουάρ μόδας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ