Πόσα και ποια ψέμματα είπαν ο Τζωρτζ Κλούνι, ο Μόργκαν Φρίνμαν, η Μίλα Κούνις, η Σάντρα Μπούλοκ ή ο Ντάνιελ Γκεργκ πριν γίνουν διάσημοι;
Επειδή όμως εν αρχή ην το…..βιογραφικό, έχει έρθει η στιγμή να παραδεχτείτε ότι και εσείς κάπως το ωραιοποιήσατε, για να μην πω ότι βάλατε και κανένα ψέμα. Αλλά μην νιώθετε καθόλου τύψεις γιατί δεν είστε οι μόνοι (εννοείται).
Επειδή όμως εν αρχή ην το…..βιογραφικό, έχει έρθει η στιγμή να παραδεχτείτε ότι και εσείς κάπως το ωραιοποιήσατε, για να μην πω ότι βάλατε και κανένα ψέμα. Αλλά μην νιώθετε καθόλου τύψεις γιατί δεν είστε οι μόνοι (εννοείται).
Δείτε για παράδειγμα τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο σήμερα δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου, όταν ακόμη ήταν άσημος, ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει την κάρτα από το σωματείο των ηθοποιών για να παίρνει καλύτερους ρόλους, γράφει η Σόφη Ζιώγου στο Clickatlife.gr
Έτσι, σε μία οντισιον είπε ψέματα ότι συμμετείχε σε μία ταινία με τον τίτλο «Cat People». Για κακή του τύχη, η υπεύθυνη του casting ήταν επίσης στην επιτροπή επιλογής για το «Cat People» και κάπως έτσι έπιασε τον Κλούνεϊ στα πράσα.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η ίδια στη συνέχεια τον βοήθησε να συμμετάσχει σε μία άλλη ταινία. Έπειτα από αυτόν τον ρόλο, η ένωση ηθοποιών του έδωσε την κάρτα του.
Αλλά δεν είναι ο μόνος που είπε ψέματα για τη δουλειά του. Ο βαμπίρ Ρόμπερτ Πάτινσον, προκειμένου να κλείσει κάποιον ρόλο έλεγε ότι σπούδασε υποκριτική στη Βασιλική Ακαδημία. «Αν έχεις αγγλική προφορά, μπορεί να μη σε πάρουν χαμπάρι» είπε κάποτε (αφού έγινε γνωστός φυσικά) αποκαλύπτοντας το ψέμα του.
Βέβαια, το παρατράβαγε λίγο καθώς μαζί με τη Βασιλική Ακαδημία έλεγε ότι είχε φοιτήσει και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ή ότι ήταν αμερικανός. Όλα αυτά σταμάτησαν όταν έκλεισε το ρόλο στο «Twilight».
Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς από την άλλη, για να την προσλάβουν στην ταινία «To The Wonder» είπε στον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Τέρενς Μάλικ ότι λατρεύει τα άλογα. Στην πραγματικότητα όχι μόνο τα «τρέμει» αλλά είναι και αλλεργική.
Πρόμοια σχεδόν και η περίπτωση του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος μπορεί να μας έπεισε και με το παραπάνω ότι είναι ο υπερκατάσκοπος «Μποντ, Τζέιμς Μποντ», αλλά πολύ πριν από αυτό, για να μπορέσει να κλείσει κάποιον ρόλο θεωρούσε ότι έπρεπε να είναι και αυτός καλός στην ιππασία.
Έτσι έλεγε ότι ήταν εξπέρ, υπολογίζοντας με το μυαλό του ότι κάποια στιγμή θα μάθει να ιππεύει. Πάντως στο «Cowboys and Aliens» κάτι είχε καταφέρει.
Η Σάντρα Μπούλοκ το 1990 είπε ψέματα για την ηλικία της…αλλά προς την αντίθετη φορά από ότι θα περιμέναμε όλοι. Προκειμένου να πάρει τον ρόλο στην ταινία «Love Potion N. 9» είπε ότι ήταν 29 ετών ενώ στην πραγματικότητα ήταν 26. Το ψέμα της πάντως λειτούργησε και πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.
Την ίδια τακτική ακολούθησε και η Μίλα Κούνις, η οποία για να παίξει στο «That 70's Show» είπε ότι θα γινόταν 18 ετών (σύντομα) ενώ ήταν μόλις 14. Όταν αποκάλυψε το ψέμα της στην εκπομπή του Τζέι Λένο υποστήριξε ότι «δεν ήταν τελείως ψέμα, αφού κάποια στιγμή θα γινόμουν 18».
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ πριν ασχοληθεί με την τριλογία των «Hunger Games» έλεγε σε όλους τους σκηνοθέτες ό,τι είναι άσσος στο βόλεϊ. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον προσέλαβαν να παίξει την ταινία «The Last Song» αλλά όταν ήρθε η ώρα να το αποδείξει, ήταν προφανές ότι δεν είχε ιδέα από το άθλημα. Πάντως τον ρόλο δεν τον έχασε και πρωταγωνίστησε δίπλα στην Μάιλι Σάιρους.
Τελευταίο και πιο απροσδόκητο βέβαια ήταν το ψέμα του Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος αρχικά υποτίθεται ότι θα ήταν απλός αφηγητής στην ταινία «Oblivion».
Επειδή όμως ήθελε οπωσδήποτε να μεγαλώσει τον ρόλο του, είπε (όπως λένε οι φήμες) στον σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοζίνσκι ότι είχε ένα πρόβλημα με τον λαιμό του. Ο σκηνοθέτης το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε όχι μόνο να τον συμπεριλάβει στην ταινία, αλλά να του δώσει και έναν από τους κεντρικούς χαρακτήρες.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr