Θεσσαλονίκη: Με σπασμένα πλευρά, άγρια χτυπημένος 82χρονος από τον γιό του - «Έπεσε στη μπανιέρα» είπε η σύζυγός του (βίντεο)

Ο 82χρονος που είχε αιμάτωμα και στο κεφάλι δεν ήθελε να καλέσει ο γιατρός την αστυνομία, όμως τελικά ο γιός συνελήφθη μετά την κατάθεση του γιατρού

Συνελήφθη 42χρονος από τη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 30/6 όταν έφτασε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, με τον άνδρα να φέρει χτυπήματα στα πλευρά.

Ο ηλικιωμένος εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του τον κακοποιούσε, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να καλέσει την Αστυνομία.

Οι Αρχές, που έφτασαν στο σημείο αφού κλήθηκαν από τον γιατρό, μίλησαν με τη σύζυγο του άνδρα η οποία ανέφερε ότι ο 82χρονος γλίστρησε και έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι.


Ο 42χρονος γιος του ζευγαριού συνελήφθη με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ