Σία Κοσιώνη, Έλλη Στάη, Ελένη Κόκκαλη: Το black&white τρίδυμο της κομψότητας - Τι φόρεσαν οι stylish φίλες (φωτό)

Σε φιλανθρωπικό δείπνο 

Το Μαζί για το Παιδί και το SolidarityNow φιλοξένησαν τον γενετιστή, Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, Δρ. David Sinclair, σε φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση είχε στόχο την ενίσχυση του έργου των δύο οργανισμών, που προσφέρουν υποστήριξη σε παιδιά και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Πλήθος καλεσμένων παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Δρ. Sinclair με τίτλο: «Αντιστροφή της γήρανσης στους ανθρώπους: Πόσο κοντά είμαστε;» και να στηρίξουν το έργο των δυο οργανισμών.

Ανάμεσα τους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις συναδέλφους Σία Κοσιώνη κι Έλλη Στάη.

Οι δύο φίλες πόζαραν με χαμόγελο και εντυπωσιακό στυλ.

Η Σία Κοσιώνη πόνταρε σε ένα total white σύνολο, ενώ η Έλλη Στάη επέλεξε ένα λαμπερό κοστούμι σε σκούρα απόχρωση.

Σε άλλο κλικ βλέπουμε την Έλλη Στάη πλάι στην συμμαθήτρια της από το Αρσάκειο, Ελένη Κόκκαλη. 


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΔΡΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας και σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη φόρεσε ένα total black σύνολο αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και την κομψότητα της.

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί

Το Μαζί για το Παιδί εργάζεται εδώ και σχεδόν 30 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του Μαζί για το Παιδί επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

Λίγα λόγια για το SolidarityNow

Το SolidarityNow ιδρύθηκε το 2013 για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και να διασφαλίσει τα δικαιώματα των πιο ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, χωρίς διακρίσεις. Αποστολή της οργάνωσης είναι να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων και να τους ενδυναμώσει, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου αλληλεγγύης, ελπίδας και ανεκτικότητας όπου οι άνθρωποι ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Μέχρι σήμερα, το SolidarityNow έχει υποστηρίξει μέσα από τις δράσεις και τα προγράμματά του (προγράμματα κοινωνικής προστασίας και ένταξης, νομικής αρωγής, εκπαίδευσης, εργασιακής απασχόλησης, ψυχοκοινωνικής στήριξης, παιδικής προστασίας, ενδυνάμωσης), περισσότερους από 380.000 ανθρώπους.Είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και οι πόροι του προέρχονται από προγράμματα της ΕΕ, άλλων θεσμικών φορέων, ιδρυμάτων, από ιδιωτικές χορηγίες και δωρεές και από την υποστήριξη των μελών του.

Περισσότερα www.solidaritynow.org

Διαβάστε ακόμη: Το tout Athenes στο "Μαζί για το παιδί" - Οι γνωστοί εφοπλιστές Δαλακούρας, Προκοπίου, Νομικός, Μαρτίνος, ο πρόεδρος της Πειραιώς, Χ. Μεγάλου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: "Be strong": Η λαμπερή βραδιά της Randa Ghandour μόνο για γυναίκες - Οι cocktail εμφανίσεις! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr