Με Λιβανέζα καλλονή ο «διάδοχος» Κωνσταντίνος Αλέξιος - Ο νέος έρωτας του ξανθού γόη γιου του Παύλου -Μαρί Σαντάλ - Ποια είναι η Brooks Nader; (φωτό)

Εθεάθησαν σε γάμο φιλικού ζευγαριού

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο, Poppy Delevingne, ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος φαίνεται να βρήκε και πάλι τον έρωτα!

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι και πάλι ερωτευμένος πλάι σε μία μελαχρινή καλλονή.

Μάλιστα, οι δύο τους εθεάθησαν στον γάμο της Μις Κόσμος, Olivia Culpo με τον ποδοσφαιριστή, Christian McCaffrey στο Rhode Island, γεγονός που μαρτυρά ότι τα πράγματα είναι σοβαρά ...

Διαβάστε ακόμη: Ο γάμος της Μις Κόσμος, Olivia Culpo με τον ποδοσφαιριστή, Christian McCaffrey - Το μίνιμαλ αλλά ονειρικό νυφικό που φόρεσε το μοντέλο μας εντυπωσίασε!

Και το όνομα αυτής; Brooks Nader!

Η γοητευτική αυτή γυναίκα είναι μοντέλο με καταγωγή από τον Λίβανο.

Στο επίσημο event έκαναν μία κομψή εμφάνιση.

Η 27χρονη φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα με cut out στην περιοχή της μέσης σε απόχρωση blue navy, ενώ δίπλα της ο Κωνσταντίνος Αλέξιος επέλεξε μπλε βελούδινο blazer μαύρο παντελόνι και παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.

Αν κάτι διακρίνει την Brooks Nader είναι το έντονο σεξαπίλ της.

Διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 1,4 εκατομμύρια ακολούθους.

Μοιράζεται στιγμιότυπα από φωτογραφίσεις και μας αφήνει speechless ...

Η ίδια έχει ποζάρει στο Sports Illustrated Swimsuit Issue αφού κέρδισε το Swim Search 2019 και εμφανίστηκε στο περιοδικό το 2020, το 2021 και το 2022.

Το 2023 πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού θυμίζοντας μελαχρινή Πάμελα Άντερσον.

Brooks Nader

Εκτός από αυτόν τον ρόλο ως μοντέλο, έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της υποκριτικής με έναν μικρό ρόλο στο θρίλερ δράσης Backtrace.

Brooks Nader

Ομοίως, το μοντέλο έχει αναπτύξει πολλά επιχειρηματικά έργα, δημιουργώντας μια σειρά κοσμημάτων με την επωνυμία Electrick Parks και λανσάροντας τη δική της μάρκα διακόσμησης σπιτιού, Home By BN.

Επίσης, έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tulane.

Brooks Nader

Η ίδια είχε παντρευτεί το 2019, ενώ στις 10/5 ανακοίνωσε πως χώρισε με τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της σύζυγο Billy Haire.

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού πρόσθεσε: «Είναι πολυάσχολο άτομο και από πλευράς καριέρας είναι στην κορυφή του κόσμου».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, σε μια λαμπερή τελετή.

Εκείνη την εποχή, η Brooks ήταν μόλις 22 ετών και ο σύζυγός της 33, ανέφερε το People.

Οι δυο τους εθεάθησαν για τελευταία φορά δημόσια σε ρομαντικές διακοπές στο Μεξικό τον Φεβρουάριο του 2024 – γι’ αυτό προκλήθηκε σοκ όταν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ζούσαν χωριστά για μήνες και ότι θα χώριζαν μετά από λίγο παραπάνω από τέσσερις χρόνια γάμου.

Μια πηγή πρόσθεσε ότι ο χωρισμός είναι φιλικός.

Πάει κορίτσια το χάσαμε το κελεπούρι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ