Το σπανιότατο βίντεο των γάμων του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ ανακαλύψαμε - Συγκινημένη η Άννα Μαρία, πρώτη σειρά η Βασίλισσα Ελισάβετ με Φίλιππο & Κάρολο - Ο Πρίγκηπας Νικόλαος σε ρόλο κουμπάρου

Γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους

29 χρόνια κοινού βίου συμπλήρωσαν χθες, η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου 1995 σε ελληνορθόδοξη τελετή στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο.

Η γαμήλια τελετή τελέστηκε στα ελληνικά από τον Αρχιεπίσκοπο της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο Θεοχάρους και χοροστάτησε από δέκα προκρίτους.

Εμείς, ανακαλύψαμε ένα σπανιότατο βίντεο μέσα από τον ναό!

Σε μερικά δευτερόλεπτα βλέπουμε τη συγκινημένη μαμά Άννα Μαρία, τη Βασίλισσα Ελισάβετ με τον Φίλιππο και τον Κάρολο στην πρώτη σειρά αλλά και τον αδερφό του γαμπρού πρίγκιπα Νικόλαο σε ρόλο κουμπάρου.

Διαβάστε περισσότερα και το love story και την τελετή που άφησε εποχή εδώ: Μαρί Σαντάλ-πρίγκιπας Παύλος: Γιορτάζουν 29 χρόνια γάμου - Θυμόμαστε την εμβληματική τελετή & το ονειρικό Valentino φόρεμα της νύφης! (φωτό-βίντεο)

Δείτε πως ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον για τα 29 χρόνια γάμου: Πρίγκιπας Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Με το ίδιο ενσταντανέ εύχονται για την επέτειο του γάμου τους - "Αισθάνομαι ακριβώς όπως αισθανόμουν την ημέρα που παντρευτήκαμε"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ