Σάρα Φέργκιουσον: Υμνεί την Πριγκίπισσα Νταϊάνα – «Ήσουν πηγή φωτός & αγάπης - Θα θυμάμαι για πάντα το γέλιο μας» - Η δυνατή φιλία τους (φωτό & βίντεο)

«Η Νταϊάνα ποτέ δεν κατάλαβε πόσο λαμπρή ήταν πραγματικά», συμπλήρωσε η Δούκισσα της Υόρκης.

Η Sarah Ferguson γράφει συναισθηματικό αφιέρωμα στην πριγκίπισσα Diana

Αν ήταν μαζί μας σήμερα, θα έκλεινε τα 63 έτη.

Ο λόγος για την αείμνηστη Πριγκίπισσα Νταιάνα.

Με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης royal του κόσμου, η πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Αντρέα, Σάρα Φέργκιουσον την υμνεί.

Η Δούκισσα της Υόρκης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για την Πριγκίπισσα Νταιάνα.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου φίλη, Νταϊάνα», έγραψε η δούκισσα της Υόρκης. «Ήσουν στήλη φωτός και αγάπης. Και τι κληρονομιά έχεις αφήσει πίσω σου. Θα θυμάμαι για πάντα το γέλιο μας και ευγενικό πνεύμα που σε διακατέχει. Είμαι βέβαιη ότι με προσέχεις πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλη μου».

Διαβάστε ακόμα: Kevin Costner: Ζήτησε από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να γυρίσουν το «Bodyguard 2» & δέχθηκε – Το ατελείωτο project & η διαμάχη του ηθοποιού με την βασιλική οικογένεια (φωτό)

Η Δούκισσα της Υόρκης μοιράστηκε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνονται οι ίδιες στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, που τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 1990, καθώς η βασιλική οικογένεια παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 50ης επετείου της Μάχης της Βρετανίας.

Η Φέργκι και η Νταϊάνα είχαν μια ιδιαίτερη σχέση. Οι γυναίκες, που ήταν στην πραγματικότητα τέταρτα ξαδέρφια, γνωρίζονταν από την παιδική ηλικία, σύμφωνα με το Town & Country.

Στην πραγματικότητα, ήταν η Νταϊάνα που έφερε την Φέργκι και τον Πρίγκιπα Άντριου κοντά, όταν την κάλεσε σε μια εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 1985. 

Όταν χώρισαν και οι δύο από τους συζύγους τους το 1992, παρέμειναν κοντά.

Η Νταϊάνα «ποτέ δεν κατάλαβε πόσο λαμπρή ήταν πραγματικά, ξέρετε», μοιράστηκε η Φέργκι πέρυσι. «Αγαπούσαμε η μια την άλλη με όλη μας την καρδιά και με έκανε να γελάω περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για τα ψυχολογικά τραύματα που του άφησε ο θάνατος της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα – «Δεν γινόταν να το καταπιέζω, δεν ήταν βιώσιμο» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ