Κατερίνα Παναγοπούλου: Σέξυ με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα & διαμαντέ τιράντες - Ποζάρει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Παρουσίασε την εκδήλωση της Βιανέξ

Συντόνιζε το event με εκπληκτικό look

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών ιστορίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου, πραγματοποιήθηκε εμβληματική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ παρουσία θεσμικών φορέων, εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε, προμηθευτών και συνεργατών του Ομίλου, καθώς και στελεχών της αγοράς.

Τη βραδιά παρουσίαζε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η δημοσιογράφος ανέβηκε στη σκηνή και μαγνήτισε τα βλέμματα με τον ορθό της λόγο και το αξεπέραστο στυλ της.

Για την περίσταση, φόρεσε μαύρο εφαρμοστό φόρεμα σε midi μήκος, το οποίο αγκάλιαζε εξαιρετικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το επάνω μέρος ήταν κορσές και τον συμπλήρωναν τιράντες με λαμπερά διαμαντάκια, αναδεικνύοντας το μπούστο της.

Μίνιμαλ στα κοσμήματα, η Κατερίνα Παναγοπούλου αρκέστηκε σε διακριτικά σκουλαρίκια κι ένα χρυσό βραχιόλι.

Το μακιγιάζ της ήταν έντονο με καφέ σκιές και μαύρο eyeliner, ενώ παρέμεινε πιστή στο καθιερωμένο ισιωμένο καρέ της.

"Μια υπέροχη βραδιά- μια εμβληματική εκδήλωση για την συμπλήρωση 100 ετών του ομίλου Βιανέξ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο @dpg7000 για την εμπιστοσύνη σε αυτό το ιδιαίτερο ορόσημο! Μια συγκινησιακά φορτισμένη βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.. @gravitythenewtons u rock!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Λίγα λόγια για τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ μετρά πλέον έναν αιώνα ιστορίας από την ίδρυση του πρώτου φαρμακείου το 1924 στην οδό Πειραιώς, ενώ αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα καθώς βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών.

Στην εκκίνηση του δεύτερου αιώνα παρουσίας του στον κλάδο του φαρμάκου, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ,  με κύκλο εργασιών που εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 500 εκ. ευρώ το 2024 και με δραστηριοποίηση σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσα από στρατηγικούς σχεδιασμούς, όραμα και πίστη, συνεχώς Αναπτύσσεται, Επεκτείνεται, Ισχυροποιείται και Συνεχίζει!

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Παναγοπούλου η εντυπωσιακή παρουσιάστρια: «Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι ως γυναίκα αδικούμαι» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Παναγοπούλου μας "δροσίζει" με μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία - Το beachwear look της & το ... καρπουζάκι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ