Naomi Campbell: «Με παρομοίαζαν με την Olive, το κορίτσι του Ποπάυ» - «Ήμουν ψηλόλιγνη & μου έκαναν μπούλινγκ, είχα πολλές ανασφάλειες»

"Ο λαιμός μου είναι αρκετά μακρύς, οπότε προσπαθούσα να σηκώσω τους ώμους μου προς τα πάνω για να μην φαίνεται έτσι"

Όσο περίεργο και αν σας φανεί ακόμα και στους όμορφους ανθρώπους κάνουν μπούλινγκ.

Η Naomi Campbell αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή αντιμετώπισε πειράγματα για την εμφάνισή της από άλλα παιδιά στο σχολείο.

Το supermodel, ότι παρά το γεγονός ότι έχτισε παγκόσμια φήμη λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της, δεν ένιωθε πάντα αυτοπεποίθηση και σιγουριά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μιλώντας στο Cambon Podcast, εξήγησε ότι τα παιδιά την κοροϊδεύαν για το ύψος και τη λεπτή σιλουέτα της, συγκρίνοντάς την με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων από τον Popeye, Olive Oyl.

Η Naomi θυμάται: «Δεν ήμουν άνετη με τον εαυτό μου επειδή ήμουν πολύ αδύνατη και αρκετά ψηλή για την ηλικία μου. Και συνήθιζαν να με αποκαλούν Olive Oyl.

Image

twitter

Και, ξέρετε, τα παιδιά φωνάζουν το ένα το άλλο με ονόματα. Ο λαιμός μου είναι αρκετά μακρύς, οπότε προσπαθούσα να σηκώσω τους ώμους μου προς τα πάνω για να μην είναι τόσο μακρύς. Ένιωθα άβολα».

Η βασίλισσα της πασαρέλας εξήγησε ότι μέσω του μόντελινγκ κατάφερε να αγκαλιάσει το σώμα της.

Διαβάστε ακόμα: Naomi Campbell: «Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου, ήταν όταν έγινα μητέρα» - «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα» (φωτό & βίντεο)

«Και η δημιουργικότητα επίσης. Είναι κάτι που αγάπησα και ναι, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ μαζί μου. Νιώθω ότι είναι κάτι που είναι πραγματικά μέρος του DNA μου».

Η Naomi μίλησε επίσης για τις διακρίσεις που αντιμετώπισε και δήλωσε με υπερηφάνεια ότι ποτέ δεν ντράπηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Είπε: «Είχα φωνή και θα μιλούσα αν υπήρχε κάτι που ήταν άδικο και όχι δίκαιο.

«Ειδικά αν δούλευα τις ίδιες ώρες, έκανα την ίδια δουλειά, αλλά δεν πληρωνόμουν το ίδιο, θα μιλούσα γι' αυτό».

Διαβάστε ακόμα: «Naomi In Fashion»: Η έκθεση για τη ζωή της Naomi Campbell - Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr