Sofia Vergara: Βάζει "φωτιά" στο instagram με το αποκαλυπτικό μαγιό της - Αβυσσαλέο ντεκολτέ με lace up λεπτομέρεια (φωτό)

Ιδανικό για juicy γυναίκες

Στα 52 της, με έναν γιο 33 ετών, η Sofia Vergara παραμένει μία από τις πιο σέξυ γυναίκες στον κόσμο!

Η Κολομβιανή ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστη από τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά Modern Family, έχει μπει για τα καλά στο καλοκαιρινό mood "παρασέρνοντας" και τους 34,5 εκατομμύρια ακολούθους της ...

Μέσα από τον ενεργό λογαριασμό της στο instagram ποζάρει με αυτοπεποίθηση και άνεση μέσα στο αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό της.

instagram @sofiavergara

Μάλιστα, με το συγκεκριμένο σχέδιο, δίνει ιδέες και στις γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο στήθος και δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο στυλ με το ιδανικό στήριγμα.

Με την lace up λεπτομέρεια αναδεικνύεται το μπούστο και κολακεύεται η γυναικεία σιλουέτα.

Σε υπέροχη σοκολατί απόχρωση χαρίζει την κομψότητα που αναζητάμε όλες!

Να σημειώσουμε, ότι αυτό το must have item προέρχεται από το brand Wallmart, που είναι αρκετά οικονομικό και προσβάσιμο στο κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Sofia Vergara έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του γιατρού Τζάστιν Σάλιμαν.

Η Σοφία Βεργκάρα βγήκε ραντεβού με το νέο της σύντροφο, Τζάστιν Σάλιμαν - Αυτός είναι ο γιατρός που της "έκλεψε" την καρδιά (φωτό) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Διαβάστε ακόμη: Η Σοφία Βεργκάρα βγήκε ραντεβού με το νέο της σύντροφο, Τζάστιν Σάλιμαν - Αυτός είναι ο γιατρός που της "έκλεψε" την καρδιά (φωτό)

Πέρυσι το καλοκαίρι η ηθοποιός ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον επί εφτά χρόνια σύζυγο της, Τζο Μανγκανιέλο.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου - Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού & τι λένε οι ίδιοι (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ