Jennifer Lopez – Ben Affleck: Πουλάνε πολύτιμα έργα τέχνης & όχι μόνο από την βίλα τους – Είναι αυτό το οριστικό τέλος για το ζευγάρι; (φωτό)

«Στον Μπεν δεν άρεσε ποτέ το σπίτι», είπε φιλικό πρόσωπο.

Οφθαλμοφανής είναι πια ο χωρισμός, Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ.

Πέρα του γεγονότος ότι η έπαυλή τους των 60 εκατ. δολαρίων στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνια είναι πλέον προς πώληση, τώρα οι δύο τους φέρεται να πουλάνε πολύτιμα έργα τέχνης από το εσωτερικό του «ονειρεμένου σπιτιού» τους.

Συλλέκτες και ενδιαφερόμενοι αγόρασαν «τέχνη και μερικά κομμάτια» που ήταν «πρόσφατα σε έκπτωση» από το σπίτι των Bennifer στις αρχές Ιουνίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Page Six.

Ωστόσο, μια πηγή ισχυρίστηκε ότι Τζένιφερ και Μπεν ήθελαν να ξεφορτωθούν το σπίτι επειδή δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένοι με αυτό.

«Στον Μπεν δεν άρεσε ποτέ το σπίτι», είπε μια πηγή στο People τον περασμένο μήνα. «Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του».

Διαβάστε ακόμα: Ben Affleck: Χωρίς βέρα μετά τις διακοπές της Jennifer Lopez στην Ιταλία - Τι έκανε για να ξεχαστεί από την λαίλαπα JLo;

Ο σταρ του Χόλιγουντ μένει πλέον σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο κοντά στα τρία παιδιά του και την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Παράλληλα η τραγουδίστρια έκανε διακοπές μόνη της στην Ευρώπη.

Μια πηγή είπε στο Page Six τον Μάιο ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σχεδίαζε να βάλει ένα τέλος.

«Αν υπήρχε τρόπος να χωρίσουν για λόγους προσωρινής παραφροσύνης, θα το έκανε», μοιράστηκε η πηγή. «Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα πυρετώδες όνειρο και έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Δεν προσπαθεί πλέον να σώσει τον γάμο της με τον Ben Affleck - «Η Τζένι έχει βαρεθεί, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο» ανέφερε φίλος της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ