Αντώνης Σρόιτερ – Κώστας Φραγκολιάς: Τα αγόρια μας έγιναν…μπασκετμπολίστες – Στην αριστοκρατική Σύρο για το Αegean Βall Festival (φωτό)

Πόζαραν χαμογελαστοί και το παιχνίδι ξεκίνησε!

Το μεγαλύτερο 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας, το Stoiximan Aegean Ball Festival που συνδυάζει την παρουσία παγκόσμιων αστέρων του μπάσκετ, με Ολυμπιονίκες, παιδιά ακαδημιών, νέους και νέες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, επέστρεψε για 6η χρονιά στην Σύρο.

Η σπουδαία διοργάνωση που ακολουθεί το όραμα του δις πρωταθλητή και ρέκορντμαν της Ευρωλίγκα Γιώργου Πρίντεζη, φιλοξένησε το 2023 χιλιάδες επισκέπτες.

Σε μια χρονιά ρεκόρ με 2.500 χιλιάδες κόσμο κατά μέσο όρο τη μέρα, το Stoiximan AegeanBall Festival έσπασε ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης για το τουρνουά και για τα ελληνικά δεδομένα του 3Χ3. 

Καλεσμένοι δεν είναι μόνο μπασκετμπολίστες φυσικά, άνθρωπο από όλους του κλάδους και τις ηλικίες μπορούν να λάβουν μέρος και να παίξουν μπάσκετ.

Το παρών «έδωσαν», ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και ο ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς.

Διαβάστε ακόμα: Coldplay στο Ηρώδειο: Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως την Σταματίνα Τσιμτσιλή για το νέο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος – Οι ευχαριστίες του Πρωθυπουργού (φωτό & βίντεο)

Οι δυο τους έπαιξαν από όσο φαίνεται σε αντίπαλες ομάδες, καθώς ο Αντώνης Σρόιτερ φορούσε μαύρη στολή και ο Κώστας Φραγκολιάς, navy blue στολή.

Πόζαραν χαμογελαστοί και το παιχνίδι ξεκίνησε!

Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Το ζευγάρι έκανε Ανάσταση στην Μύκονο με τις κορούλες του – Η super εμφάνιση της πανέμορφης συζύγου του δημοσιογράφου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ