Η Maye Musk δηλώνει fan της Ελλάδας! "Βόλταρε" με την Μαρέβα Μητσοτάκη & απόλαυσε θαλασσινά από τον top chef, Λευτέρη Λαζάρου (φωτό)

Παρέμεινε για μία εβδομάδα στην Αθήνα 

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Maye Musk!

Η (διάσημη) μητέρα του Elon Musk επισκέφθηκε τη χώρα μας (για δεύτερη φορά!), για να παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο, «A woman makes a plan», που κυκλοφόρησε στα ελληνικά. 

Το επίσημο event έλαβε χώρα στο γνωστό εστιατόριο "Moorings" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με πλήθος κόσμου να δίνει το "παρών" και να την τιμάει με την παρουσία του.

Διαβάστε περισσότερα για την παρουσίαση και όλα όσα έκανε η "πιο διάσημη μαμά" εδώ: Στην Αθήνα η μητέρα του Έλον Μασκ - Η πανέμορφη 70αρα, Maye παρουσίασε το βιβλίο της - Με τέλεια μπλε jumpsuit δια χειρός Themis Z (φωτό)

Τις επόμενες ημέρες η 76χρονη ανέβαζε συνεχώς στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram και μοιραζόταν με τους 1,5 εκατομμύρια ακολούθους της όλα όσα έκανε την ελληνική πρωτεύουσα.

Μεταξύ άλλων η Maye Musk συναντήθηκε και με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, με την οποία πόζαρε αγκαλιά, ενώ επέλεξε το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου «Βαρούλκο» για να δοκιμάσει τις ελληνικές θαλασσινές νοστιμιές, που την άφησαν έκπληκτη!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθηνά, επέλεξε να φορέσει μοναδικές δημιουργίες της Θέμιδος Ζουγανέλη (Themis Z) με την οποία επίσης δημοσίευσε κοινό ενσταντανέ.

"Αντίο Αθήνα. Ευχαριστούμε για μια υπέροχη εβδομάδα με διασκεδαστικούς φίλους, νέους φίλους και νόστιμο φαγητό. 🥰😋 Η οδήγηση με ένα Tesla X το έκανε πιο ξεχωριστό 😉🤩 #AWomanMakesAPlan 📖 Συμβουλές για μια ζωή περιπέτειας, ομορφιάς και επιτυχίας #ItsGreatToBe76", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στη ζεστή φιλοξενία της στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ