Dolce & Gabanna: Πασαρέλα σε αρχαιολογικό χώρο της Σαρδηνίας - Καθρέπτες παντού μπροστά από ένα μνημειώδες γλυπτό & κορίτσια σαν νεράιδες της Μεσογείου (φωτό & βίντεο)

Όταν η παράδοση και η πολυτέλεια παντρεύονται!

Οι Dolce, Gabbana ξεπέρασαν τον εαυτό τους με αυτή την συλλογή.

Χθες πραγματοποιήθηκε το fashion show Alta Moda 2024 σε έναν εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο στην Σαρδηνία που οι σχεδιαστές του οίκου γέμισαν καθρέφτες για να αντανακλούν καλύτερα τα περίεχνα κοσμήματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. 

Η συλλογή αυτή αποκαλύπτει την τέχνη του σκαλίσματος ως αφιέρωμα στη δεξιοτεχνία και τον πολιτισμό της Σαρδηνίας. 

Μέσα από λεπτομερείς χαρακτικές και τεχνικές κεντήματος, το ακριβές «χέρι» μεταμορφώνει απλά υλικά σε περίτεχνα σχέδια και υπέροχα διακοσμημένα με υπερπολυτελή πετράδια, κοσμήματα.

Κάθε κομμάτι αντικατοπτρίζει τη δεξιοτεχνία και τις παραδόσεις αιώνων, την εναρμόνιση των υφών και τα μοναδικά στολίδια, με τα οποία αποκαλύπτεται το αινιγματικό παρελθόν του νησιού και η καλλιτεχνία συνώνυμη με τον οίκο μόδας.

Διαβάστε ακόμα: Colin Farrell: Το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Dolce&Gabbana - Γοητευτικός παρά ποτέ με τα πιο καλοραμμένα ρούχα για άντρες (Φωτό)

Τα ρούχα όπως ακριβώς και τα κοσμήματα ήταν κεντητά, αέρινα που αποπνέουν έναν ρομαντισμό ενώ παράλληλα «αγκαλιάζουν» και τις παραδόσεις του νησιού.

Αυτό το fashion show ήταν απολαυστικό και για ακόμα μία φορά οι Dolce Gabbana μας αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει το quiet luxury, η πολυτέλεια είναι κάτι που πηγάζει από μέσα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα πρέπει να φαίνεται!

Διαβάστε ακόμα: Ο γάμος της Μις Κόσμος, Olivia Culpo με τον ποδοσφαιριστή, Christian McCaffrey - Το μίνιμαλ αλλά ονειρικό νυφικό που φόρεσε το μοντέλο μας εντυπωσίασε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ