Ο Σάκης Ρουβάς κάνει δημόσια τις ασκήσεις φωνητικής του & βίντεο γίνεται viral: «Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι ή εγώ όταν…»

Οι περαστικοί κοιτούσαν με απορία.

Ανεβάζει ο Σάκης Ρουβάς βίντεο στο Tik Tok και αμέσως γίνεται viral, είναι κανόνας αυτό!

Ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου καταγράφεται να κάνει ασκήσεις φωνητικής σε δημόσιο χώρο.

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σε κάποιο πάρκο και κάνει τις ασκήσεις του διασκεδάζοντας, ενώ μοιάζει να κάνει νεύματα και να γελάει σε περαστικούς που τον κοιτάζουν απορημένοι.

@sakisrouvas Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής 😂 #sakisrouvas #funnytiktok ♬ A Summer Place - Hollywood Strings Orchestra

Διαβάστε ακόμα: Ο Σάκης Ρουβάς εξομολογείται: "Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μήπως χωρίσω όπως οι δικοί μου - Το "δούλεψα" πολύ" (βίντεο)

«Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι... ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής», γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε ο Σάκης Ρουβάς, με το χιουμοριστικό clip να συγκεντρώνει περισσότερα από 195.000 likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο, αλλά και εκατοντάδες σχόλια από τους fans του.

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Ρουβάς: Δείτε το διασκεδαστικό βίντεο με τον τραγουδιστή να φτιάχνει μια Περουβιανή συνταγή – Μαγειρεύει & χορεύει ασταμάτητα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ