Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ απαρηγόρητη για το θάνατο του τσιουάουα της - Κατηγορεί τον κομμωτή σκύλων για την μεγάλη της απώλεια

Η οργισμένη ανάρτηση στο instagram 

Απαρηγόρητη είναι η Νίκολα Πελτζ μετά την απώλεια του τσιουάουα της.

Η σύζυγος του, Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση πριν ένα μήνα στα social media γράφοντας:

«Αυτός ήταν ο πιο δύσκολος μήνας της ζωής μου. Δεν μπορώ καν να βρω λέξεις να περιγράψω, τον πόνο που αισθάνομαι σε τόσα επίπεδα. Η Νάλα ήταν απολύτως υγιής όταν πήγε για κούρεμα αλλά βγήκε χωρίς να μπορεί να πάρει ανάσα, την πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο αλλά πέθανε λίγες ώρες μετά.

Το μοιράζομαι μαζί σας με την ελπίδα να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλο σκυλί. Έφυγε από τη ζωή πολύ γρήγορα, ήταν η όμορφη βασίλισσά μου και έμεινε στο πλευρό μου για 9 χρόνια.

Σας παρακαλώ προσοχή σε ποιους στέλνετε τα σκυλιά σας, γιατί δεν ξέρετε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Μια μέρα χωρίς τη Νάλα σε αυτό τον κόσμο, μοιάζει με αιωνιότητα. Μακάρι να την είχα πίσω στην αγκαλιά μου».

Τώρα, η Πελτζ θα κινηθεί νομικά εναντίον του κομμωτή του σκύλου της στη Νέα Υόρκη.

Σε άλλη της ανάρτηση, έγραψε: «Ερευνώ αμείλικτα την κατάσταση για να μάθω τι ακριβώς συνέβη στο φορτηγάκι αυτού του κομμωτή σκύλων. Κάνω ό,τι μπορώ για να αποκαλύψω την αλήθεια» έγραψε πριν προσθέσει ότι ο groomer δεν συνεργάζεται με την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Η Βικτώρια Μπέκαμ επιτέλους αγκάλιασε τη νύφη της - Το ντεμπούτο της Νίκολα Πελτζ στο σινεμά της έφερε κοντά (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πεθερά - νύφη μοιράζονται τα ίδια ρούχα - Η Nicola Peltz στο Παρίσι χέρι-χέρι με τον Brooklyn Beckham - Φοράει το επικό Dolce Gabbana biker jacket της Victoria (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ