Christopher Reeve: Ο γιος του εμφανίζεται στη νέα ταινία «Superman» - Τι ρόλο θα παίξει & η εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Ανυπομονούμε για αυτή την ταινία!

Ο αείμνηστος Κρίστοφερ Ριβ που έπαιξε τον πρώτο «Superman», «άφησε» εποχή και «έφυγε» από την ζωή με τραγικό τρόπο έχει έναν γιό, ο οποίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική.

Η ταινία Superman του Τζέιμς Γκαν γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου παπαράτσι και δημοσιογράφοι είναι σε ετοιμότητα για να αντλήσουν νέες πληροφορίες για την νέα ταινία της DC. 

Σύμφωνα με το Cleveland.com, ο Γουίλ Ριβ, γιος του Κρίστοφερ Ριβ, ηθοποιού που υποδύθηκε πρώτος τον Superman κάνει μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Κόρενσγουετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Christopher Reeve – Robin Williams: Κολλητοί φίλοι από το γυμνάσιο – Έφτασαν μαζί στην κορυφή – Τα δράματα ζωής & το τραγικό τέλος (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μίλησε για την συγκινητική στιγμή για όλο τον πλανήτη: Όταν ο πατέρας του ο Σούπερμαν, Christopher Reeve εμφανίστηκε στα Όσκαρ το 1996, παράλυτος μετά το ατύχημα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ