Σπάνια εμφάνιση του Παντελή Βούλγαρη στο νησί του - Το πολιτιστικό καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε - Κάθε μέρα γιορτή

Το 10ο επετειακό Φεστιβάλ Άνδρου είναι γεγονός

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Άνδρου άνοιξε τα φτερά του.

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Άνδρου στα ΜΜΕ Πανελλαδικής Εμβέλειας προκειμένου να παρουσιαστούν και να προβληθούν οι πολλές και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Η εκδήλωση της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, στην Αθήνα, σε αίθουσα που παραχώρησε ευγενικά στον Δήμο η κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου-Μαντζαβελάκη.



Το τραπέζι των ομιλητών συντόνισε ο εξαίρετος Ανδριώτης δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του 10ου επετειακού Φεστιβάλ Άνδρου, παρουσίασε  ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Παντελής Βούλγαρης.



Την θερινή έκθεση που διοργανώνει το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή, παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Κυριάκος Κουτσομάλης και η κριτικός τέχνης και ιστορικός κα. Αθηνά Σχινά παρουσίασε τους 30ους Πλόες του Ιδρύματος Π. & Μ. Κυδωνιέως. Την έκθεση στο παλιό Παγοποιείο στο Ξενοδοχείο Παράδεισος παρουσίασε η κ.Ειρήνη Βασιλοπούλου Μαντζαβελάκη.



Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διοργανώνονται με πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων της Άνδρου, που κάνουν την κάθε μέρα του καλοκαιριού να μοιάζει με "γιορτή" και αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Κλεφτογιάννης: Ο ηθοποιός έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό - Ήταν ο πρωταγωνιστής του Παντελή Βούλγαρη

Διαβάστε ακόμη: "Άπαντες παρόντες" στο τελευταίο αντίο: Όλο το ελληνικό θέατρο στην πολιτική κηδεία του Γιώργου Μοσχίδη (φώτο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ