Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision, αλλά ποτέ μη λες ποτέ» - «Μπορεί να έρθει ένα υπέροχο τραγούδι & να θέλω να το ξανακάνω» (βίντεο)

«Η Eurovision είναι πολύ αγχωτική για τα παιδιά που διαγωνίζονται», συμπλήρωσε.

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95,1» και θυμήθηκε τη χρονιά 2018, που είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο και είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην Eurovision, είπε πως δεν ξέρει αν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στον μουσικό διαγωνισμό.

Αρχικά, η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε: «Η Eurovision είναι πολύ αγχωτική για τα παιδιά που διαγωνίζονται. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε φτιαγμένοι να διαγωνιζόμαστε. Είμαστε φτιαγμένοι να κάνουμε κάτι από την ψυχή μας. Όταν μπαίνει μέσα αυτό το άγχος, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις».

Στην πορεία, είπε: «Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να έρθει ένα υπέροχο τραγούδι και να θέλω να το ξανακάνω».


Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την συγκλονιστική εμφάνισή της στην Eurovision – Ενθουσιασμένη με το «ΖARI» & την Μαρίνα Σάττι (φωτό & βίντεο)

Η εμφάνισή της στη φετινή Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε με την επανεκτέλεση του «Fuego» στη σκηνή της φετινής Eurovision στο Μάλμε, με τους Σουηδούς διοργανωτές να επιλέγουν την τραγουδίστρια για το opening act του διαγωνισμού. 

Διαβάστε ακόμα: Η απόλυτη ευτυχία για την Ελένη Φουρέιρα & τον Αλμπέρτο Μποτία: Βάφτισαν τον Ερμή τους – Το θαλασσί πάρτι για τους καλεσμένους & τα παιδάκια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ