Τροχαίο ατύχημα για την Δέσποινα Μοιραράκη - Λιποθύμησε στο τιμόνι & τράκαρε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Συνέβη κατά την αποχώρηση της από την εκπομπή του Mega 

Τροχαίο ατύχημα είχε η Δέσποινα Μοιραράκη το βράδυ της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Cash of Trash" φαίνεται να αισθάνθηκε έντονη ζαλάδα, καθώς αποχώρησε από το πλατό και μπήκε στο αμάξι της.

Διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο, ώστε να εξεταστεί για τυχόν διάσειση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Happy Day":

«Φεύγοντας από το γύρισμα, η Δέσποινα είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Χτύπησε ένα αυτοκίνητο, χτύπησε δύο μηχανάκια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανθρώπου. Επικοινώνησα μαζί της, πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Απ’ ότι μου είπε ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είδε ότι είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πλέον αναμένουν οι άνθρωποι της τα νεότερα για την υγεία της, καθώς σήμερα είναι το τελευταίο γύρισμα της εκπομπής της και μένει να μάθουν αν θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Μοιραράκη: "Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο, δεν είμαι αρνητική - Οι άνδρες με φλερτάρουν" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: "Ένας χρόνος χωρίς την αγάπη μου": Το μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη, συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη - Οι αναμνηστικές φωτό

Διαβάστε ακόμη: Δ. Μοιραράκη: «Ο 1ος μου σύζυγος φερόταν κακοποιητικά - Άργησα να χωρίσω γιατί ήταν μικρά τα παιδιά μου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ