Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Βραδινή έξοδος με φίλους σε εστιατόριο στη Σάμο - Το καλοκαιρινό look της ηθοποιού με το must have φόρεμα της σεζόν (φωτό)

Απόλαυσαν καλό φαγητό και υπέροχη παρέα

Στη Σάμο βρέθηκαν η Δήμητρα Ματσούκα με τον σύζυγο της, Πέτρο Κόκκαλη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου και απόλαυσε χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα.

Μέσα από τα social media, μάλιστα είδαμε και μία φωτογραφία από την χθεσινή τους βραδινή έξοδο σε γνωστό εστιατόριο.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Συγκεκριμένα, δείπνησαν στο Elia Restaurant Pythagorio Samos, που μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook μοιράστηκε ένα ενσταντανέ με το ζευγάρι να ποζάρει ανάμεσα στα μέλη του προσωπικού.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έδειχνε άκρως καλοκαιρινή με ένα μωβ φόρεμα με λεπτές τιράντες και κομψό σχέδιο.

Το συνδύασε άψογα με nude σανδάλια και ανοιχτόχρωμη τσάντα ώμου.

"Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης μετά το χθεσινό βραδυνό δείπνο τους στην Ελιά με την Σοφία , την Μαριαλένα , τον Άρη, τον Άκη , τον Γιώργο και τον Γιάννη ❤️❤️", σημειώθηκε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Το βλέμμα του έρωτα! – Καμάρωσε την ηθοποιό στην παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» - Το εντυπωσιακό μπλε midi φόρεμα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βραβεία Ίρις 2024: Η επική γκάφα του Τάσου Νούσια όσο παρουσίαζε την νικήτρια του Β’ Γυναικείου Ρόλου – Η Δήμητρα Ματσούκα ξεσπά σε γέλια (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ