Happy Anniversary για τους Beckhams! 25 χρόνια κοινής πορείας & συνεχίζουν - Ποζάρουν ξανά με τα κοστούμια που παντρεύτηκαν & τους χωράνε άψογα!

"Ναι ακόμη το χουμε!"

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τους Beckhams, καθώς έχουν επέτειο γάμου.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ γιορτάζει 25 χρόνια κοινής πορείας και φυσικά το μοιράζεται και δημόσια!

Μέσα από το instagram της η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε τρεις φωτογραφίες με εκείνη και τον Ντέιβιντ να ποζάρουν φορώντας τα ίδια ακριβώς ρούχα που διάλεξαν στη δεξίωση του γάμου τους.

"Ναι, ακόμα το χουμε! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 25 χρόνια και ακόμα μας κάνουν! Σε αγαπώ τόσο πολύ!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η σχεδιάστρια μόδας.

Άκρως εντυπωσιακή η Βικτόρια αναδεικνύει άψογα το φόρεμα Antonio Berardi, με βολάν από λουλούδια, λαιμόκοψη και τολμηρό σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με δετά πέδιλα.

Δίπλα της ο πρώην ποδοσφαιριστής, γοητευτικός όπως πάντα απογείωσε το μωβ κοστούμι του, με ασορτί σουέτ παπούτσια.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης δεν αφήνει λεπτό το χέρι της καλής του!

Διαβάστε ακόμη: David & Victoria Beckham: Το παθιασμένο φιλί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Τρελά ερωτευμένοι μετά από 25 χρόνια γάμου (φωτό)

Ο γάμος

Η Βικτόρια και ο Ντείβιντ Μπέκαμ παντρεύτηκαν το 1999 στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία. Η νύφη φορούσε ένα στράπλες νυφικό αξίας 60.000 λιρών της Vera Wang, ενώ το στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της ήταν ολόχρυσο με διαμάντια και άξιζε 25.000 λίρες.

Τότε είχαν αποκτήσει ήδη το πρώτο τους παιδί, τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος ήταν 4 μηνών στον γάμο των γονιών του (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1999).

 

 

Διαβάστε ακόμη: Βικτόρια Μπέκαμ: Με μεταξωτές πιτζάμες στο νέο της make up tutorial - "Μη φοβάστε το χρώμα" (βίντεο)

Στη συνέχεια ολοκλήρωσαν την υπέροχη οικογένεια τους με τη γέννηση του Romeo, του Cruz, καθώς και της μοναχοκόρης τους, Harper Seven.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ