Lauren Sanchez: Περήφανη μαμά καμαρώνει τον γιο της στην πασαρέλα για τον οίκο Dolce&Gabbana - Ποιος είναι ο καλλονός, Nikko Gonzalez;

Γοητευτικός νέος, στα χνάρια της μαμάς του!

Υπερήφανη μαμά, η Lauren Sanchez καμάρωσε τον γιο της, Nikko καθώς περπατούσε στο catwalk για την επίδειξη μόδας του οίκου Dolce&Gabbana.

Μαζί με τον μεγιστάνα αρραβωνιαστικό της, παρακολούθησαν από το front row το εκπληκτικό show που έλαβε χώρα στη Σαρδηνία.

Ο φακός την απαθανάτισε να χαμογελάει και να δείχνει άκρως ενθουσιασμένη όταν εμφανίσθηκε ο Nikko.

Για την περίσταση η 54χρονη φόρεσε λευκό φόρεμα D&G, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μακριά μανίκια ενώ διακρίνονταν τα λευκά εσώρουχά της.

Ο Nikko Gonzalez είναι ο καρπός του έρωτα της Lauren με τον πρώην σύζυγο της, Tony Gonzalez. 

"Τόσο καταπληκτικό να βλέπω το αγοράκι μου", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η δημοσιογράφος.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Σάντσεζ και ο πρώην παίκτης του NFL υποδέχτηκαν τον Νίκο το 2001. Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά και το 2007, ο Τόνι παντρεύτηκε με την Οκτόμπερ.

Ο Νίκο, προσφάτως πτυχιούχος κολεγίου και επιχειρηματίας τεχνολογίας, εγκωμιάστηκε από την D&G για την ενσάρκωση της «αυτοπεποίθησης» στην πασαρέλα καθώς φορούσε μαύρο παντελόνι και πουκάμισο με παγιέτες και φουσκωτά μανίκια.

Τον Ιανουάριο περπάτησε ξανά στο εμβληματικό show του οίκου στο Μιλάνο για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025.

Διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 43,5 χιλιάδες ακολούθους.

Όπως βλέπετε κι εσείς είναι ένας γοητευτικός άντρας με τις σωστές αναλογίες μοντέλου.

Η Lauren δεν παραλείπει ποτέ να αφήσει ένα γλυκό σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις του γιου της.

Εκτός από τον Νίκο, η Λόρεν έχει αποκτήσει την 15χρονη Έλα και τον 16χρονο Έβαν τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της και μεγιστάνα ταλέντων του Χόλιγουντ, Πάτρικ Γουάιτσελ.

Διαβάστε ακόμη: Η Lauren Sanchez παρέδωσε μαθήματα στυλ στη Μύκονο - Κίτρινο φόρεμα, Chanel τσάντα & χρυσαφί πέδιλα - Την κρατούσε "σφιχτά" ο Jeff Bezos (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ερωτευμένος Jeff Bezos: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σε ρομαντικό weekend με την σέξι Lauren του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ