Ο Ρόκυ & οι κόρες του! Ενωμένοι σαν γροθιά η οικογένεια Σταλόνε - Κουκλάρες μαμά & οι 25άρες κόρες!

Σαν τις Kardashians ...

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η οικογένειά του είναι έχουν μπει στον κόσμο των ριάλιτι.

Το «The Family Stallone», ακολουθεί τον διάσημο ηθοποιό, τη σύζυγό του, Jennifer Flavin Stallone, και τις κόρες Sophia, Sistine και Scarlet.

«Αφού υποδύθηκε μερικούς από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες στην κινηματογραφική ιστορία, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι έτοιμος να δώσει στις κάμερες πρόσβαση σε αυτό που θα θεωρούσε τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του: του μπαμπά», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. 

Μέσα από μία πρόσφατη φωτογραφία βλέπουμε τον «Ρόκυ» μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, κούκλες όλες!

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την 27χρονη Σοφία (Sophia) την 25χρονη Σιστίν (Sistine) και την 21χρονη Σκάρλετ (Scarlet) μαζί με το μοντέλο Τζένιφερ Φλάβιν, ενώ έχει ακόμα δύο γιους, τον Σέιτζ (Sage) και τον Seargeoh από την Sasha Czack με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1974 έως το 1985.

Εκείνος και η Φλάβιν είχαν βάλει μπροστά το διαζύγιό τος, ωστόσο είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.  Μιλώντας στους «Sunday Times» ο Σταλόνε είχε πει ότι ο χωρισμός τους ήταν «αφύπνιση» και κατάλαβε πώς έπρεπε να ακυρώσουν το διαζύγιο. 

 

 

 

 

«Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος. Ξαναζωντάνεψε αυτό που ήταν πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή την αγάπη μου για την οικογένειά μου. Αυτή έχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου, και αυτό ήταν ένα δύσκολο μάθημα».

Ο Stallone έχει παντρευτεί τρεις φορές. Σε ηλικία 28 ετών, στις 28 Δεκεμβρίου 1974, παντρεύτηκε τη Sasha Czack.

Απέκτησαν δύο γιους, τον Sage Moonblood Stallone (1976–2012), ο οποίος πέθανε από καρδιακή νόσο σε ηλικία 36 ετώ  και τον Seargeoh (γεννημένος το 1979), ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό σε νεαρή ηλικία. Το ζευγάρι χώρισε στις 14 Φεβρουαρίου 1985.

 

 

 

 

 

 

Ο ηθοποιός στη συνέχεια παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό Brigitte Nielsen στις 15 Δεκεμβρίου 1985 στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Ο γάμος τους (που διήρκεσε δύο χρόνια) και το διαζύγιό τους που ακολούθησε δημοσιοποιήθηκαν έντονα από τα ταμπλόιντ.

Τον Μάιο του 1997, παντρεύτηκε την Flavin, με την οποία έχει τρεις καλλονές κόρες, την 27χρονη Σοφία (Sophia) την 25χρονη Σιστίν (Sistine) και την 21χρονη Σκάρλετ (Scarlet).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ