Κορίτσια ο Brad Pitt! Με ατημέλητο look που ξετρέλανε τις θαυμάστριες - Όλο και νεότερος, όλο και πιο γοητευτικός στα 60 του!

Εμφανίσθηκε σαν οδηγός της F1 στο Silverstone

Ο Brad Pitt, ο Lewis Hamilton και η Daisy-Edgar Jones παρευρέθηκαν στο Βρετανικό Grand Prix, που ξεκίνησε την Πέμπτη στo paddock του Silverstone Circuit.

Ο ηθοποιός Brad, 60, ο οδηγός Lewis, 39, και η σταρ των Normal People, Daisy, 26, ήταν μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που έφτασαν καθώς ξεκίνησε η τετραήμερη αγωνιστική περίοδος - που θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου.

Όχι ότι έχουμε αδυναμίες αλλά ο σταρ του Χόλυγουντ, Brad τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του!

Φορούσε μια ασπρόμαυρη στολή, ένα μαύρο αμάνικο μπουφάν που έβγαλε αργότερα, κίτρινα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Ήταν φρεσκοξυρισμένος ενώ τα ξανθά μαλλιά του ήταν επιμελώς ατημέλητα, αποκαλύπτοντας το νέο του πιο κοντό και αιχμηρό hair look, που είχε το 2008.

Ο ηθοποιός όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και πιο νέος, σαν να γερνά αντίστροφα, κάνοντας πολλούς να λένε ότι είναι ο πραγματικός «Μπέντζαμιν Μπάτον».

Σύμφωνα με το ET, ο Μπραντ Πιτ πέρασε από μια πόρτα που έφερε την ένδειξη «Cast Green Room», με αποτέλεσμα να υπάρχουν εικασίες ότι κάνουν γυρίσματα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης.

Διαβάστε ακόμη: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Brad Pitt: Η 31χρονη σύντροφός του, Ines De Ramon θέλει να του κάνει «Πιτ-άκια» - Η Angelina Jolie του στέρησε τα 6 δικά τους (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Brad Pitt: Αναστατωμένος & βαθιά πληγωμένος που η Shiloh απαρνήθηκε το επίθετό του - Η πρώτη του αντίδραση στην απόφαση αυτή (φωτό)

Στην ταινία, που δεν έχει ακόμη τίτλο αλλά φημολογείται ότι θα ονομάζεται «Apex», ενσαρκώνει το ρόλο ενός βετεράνου οδηγού, του Sonny Hayes, ο οποίος επιστρέφει στο grid της F1 μετά από μια μακρά απουσία για να εκπαιδεύσει έναν νέο οδηγό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ