Σοκαριστικό βίντεο: Λουόμενοι τραβούν από τη θάλασσα γυναίκα μετά από επίθεση καρχαρία - Τη δάγκωσε στη γάμπα, το νερό γέμισε αίματα, σκληρές εικόνες

Καρχαρίας επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα δίπλα στην ακτή

Σοκαριστικές οι εικόνες από Σάουθ Πάντρε Άιλαντ του Τέξας με καρχαρία να έχει δαγκώσει τη γάμπα γυναίκας που είχε πάει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Στο βίντεο φαίνεται η θάλασσα να έχει γεμίσει αίματα, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται και η αριστερή γάμπα της γυναίκας όπου δέχθηκε την επίθεση από τον καρχαρία και από την οποία λείπει κομμάτι.

Στα πλάνα που έχουν αναρτηθεί στο X (πρώην Twitter), από το περιστατικό φαίνεται η γυναίκα να είναι ξαπλωμένη στην άμμο με τους πρώτους διασώστες να τυλίγουν έναν επίδεσμο γύρω από το πόδι της προσπαθώντας να σταματήσουν την αιμορραγία.

Διαβάστε ακόμα: Τρόμος για λουόμενους στο Αγίοκαμπο Λάρισας: Έτρεχαν να βγουν από το νερό - Καρχαριοειδές έκοβε βόλτες στα ρηχά, δείτε φωτό

Το πλάνο στη συνέχεια εστιάζει στο πτερύγιο τους καρχαρία που είναι δίπλα στην ακτή.

Διαβάστε ακόμα: Ο θρύλος του σερφ Ταμάγιο Πέρι νεκρός από επίθεση καρχαρία: Η σορός τους ξεβράστηκε ακρωτηριασμένη - Είχε εμφανιστεί με τον Τζόνι Ντεπ στους «Οι πειρατές της Καραϊβικής» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ