Γευστικός οργασμός για τον ουρανίσκο, τη γλώσσα και το στομάχι! Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης μας φτιάχνει σπιτική μερέντα από λευκή σοκολάτα! Κόλαση!

Τις θερμίδες και τα έξτρα κιλάκια, πολλοί εμίσησαν... Τη μερέντα όμως ουδείς!

Τις θερμίδες και τα έξτρα κιλάκια, πολλοί εμίσησαν... Τη μερέντα όμως ουδείς!



ΥΛΙΚΑ

200 g ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
100 γρ καλής ποιότητας λευκή σοκολάτα
15 g αλατισμένο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε την λευκή σοκολάτα.
 Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και το τοποθετούμε πάνω στο μάτι της κουζίνας και το ζεσταίνουμε μέχρι να πάρει βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει στην κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα
Μόλις πάρει βράσει το ζαχαρούχο γάλα , το απομακρύνεται από τη φωτιά και ρίξτε πάνω τα κομματάκια λευκής σοκολάτας. Προσθέστε το βούτυρο ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
Τέλος μόλις δείτε ότι είναι έτοιμη η μερέντα με την λευκή σοκολάτα την ρίχνετε σε ένα βάζο το οποίο κλείνει πάρα πολύ καλά για να διατηρηθεί!!!!!
Μόλις κρυώσει την κλείνετε και θα έλεγα ότι σε μια εβδομάδα θα την έχετε καταναλώσει.....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr