Βασίλισσα Μάξιμα: O ορισμός της κομψότητας! – Το total look Natan Couture & το Hermès clutch – «Απογείωσε» την εμφάνιση με το ογκώδες κολιέ & τα πολυτελή πετράδια (φωτό & βίντεο)

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας συνδυάζει το καθήκον με εξαίσιο style.

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας επισκέφτηκε το Zevenbergschen Hoek, ένα χωριό με 1.600 κατοίκους όπου οι νεότεροι κάτοικοι «μεταναστεύουν» για τις κοντινές πόλεις. 

Η επίσκεψη σηματοδοτεί τη διατήρηση της ευθύνης και της έκκλησης όλων των κατοίκων του χωριού, να μένει δεμένη η κοινότητα και να μεγαλώνει.

Όπως πάντα η Βασίλισσα Μάξιμα συνδυάζει το καθήκον με εξαίσιο style.

Η εμφάνιση της ήταν κομψή, καλοκαιρινή, μίνιμαλ και πάντα με ένα twist.

Επέλεξε για αυτή την σημαντική συνάντηση, ένα κρεμ wide leg παντελόνι και ένα απλό T-shirt στην απόχρωση του «σάπιου μήλου», που φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου της Maison Natan.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Η πιο κομψή οικοδέσποινα! Με baby blue σύνολο υποδέχτηκε τον εμίρη του Κατάρ (φωτό-βίντεο)

 Το outfit συνδύασε με nude Ferragamo γόβες και ένα συγκλονιστικό clutch του οίκου μόδας Hermes.

To «twist» που «απογείωσε» αυτή την μίνιμαλ εμφάνιση ήταν φυσικά το κολιέ με τα ογκώδη πολυτελή πετράδια του luxurious brand St Erasmus Artisanal Jewelry.

Το μακιγιάζ της Βασίλισσας ήταν διακριτικό και λαμπερό!

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα - Πριγκίπισσα Αμαλία: Με κόκκινο φόρεμα η μαμά, με cobalt blue η κόρη – To απίστευτο duo με τις λαμπερές εμφανίσεις (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr