Ο πλουσιότερος Ινδός έστειλε το πιο φαντασμαγορικό & κιτς προσκλητήριο γάμου για τον γιο του – Η γαμήλια τελετή αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή (φωτό & βίντεο)

3 ημέρες θα διαρκέσει ο γάμος, στο Μουμπάι, στις 12 Ιουλίου.

Η γαμήλια τελετή του γιου του πλουσιότερου Ινδού αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή.

Δεν θα μπορούσε να έιναι διαφορετικά, καθώς ήδη τα προγαμιαία πάρτι ήταν φαντασμαγορικά και τώρα ήρθε το προσκλητήριο για να ολοκληρώσει αυτό το theme.

Ο μικρότερος γιος του Μουκές Αμπάνι, ο Ανάντ, και η αρραβωνιαστικιά του, Ραντίκα Μερσάντ, και οι δύο ηλικίας 29 ετών, αναμένεται να παντρευτούν σε μια ινδουιστική τελετή, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, στο Μουμπάι, στις 12 Ιουλίου.

Οι προγαμιαίοι εορτασμοί ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο, με το μελλόνυμφο ζευγάρι να διοργανώνει ένα τριήμερο γκαλά στο κρατίδιο Γκουτζαράτ της Ινδίας με λαμπερά ονόματα, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Ιβάνκα Τραμπ.

Το προσκλητήριο γάμου του Ινδού δισεκατομμυριούχου 

Προσκλητήριο υπερπαραγωγή!

Ένα βίντεο που δείχνει το χλιδάτο αλλά και ολίγον κιτς προσκλητήριο γάμου του γιου του πλουσιότερου Ινδού κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στα social media και έγινε μέσα σε ελάχιστες ώρες viral.

Διαβάστε ακόμα: Bollywood γάμος! Ο γιος του πιο πλούσιου Ινδού παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα - Με Rihanna στη δεξίωση (φωτό)

Το προσκλητήριο αποτελείται από ένα κόκκινο κουτί που μοιάζει με ντουλάπα και από το οποίο κρέμονται κρόσσια. Ανοίγοντάς το, βλέπει κανείς έναν ασημένιο ναό σε μινιατούρα, ενώ στο βάθος παίζει ινδουιστική μουσική.

Το προσκλητήριο του Ανάντ Αμπάνι και της Ραντίκα Μερκάντ συνοδευόταν, επίσης, από διάφορα δώρα.

Το βίντεο δείχνει το άνοιγμα της συσκευασίας για να αποκαλυφθεί ένα κεντημένο ύφασμα με τα αρχικά «AR», ένα έργο τέχνης με ινδουιστικές θεότητες, ένα μπλε σάλι και ένα κουτί με κάτι που φαίνεται να είναι γλυκά.

Διαβάστε ακόμα: 5 εκ. πήρε η Rihanna στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς – Ο πλουσιότερος Ινδός πάντρεψε τον γιό του με καλεσμένους Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr