Ινδία – Ο γάμος της χρονιάς: Ο Justin Bieber σε αλαλάζον κοινό! – Πετράδια, καλοκεντημένα σάρι & πολύχρωμα Ghagra choli (φωτό & βίντεο)

Ήταν σίγουρα το πιο εντυπωσιακό pre-wedding party.

Εδώ και κάποιο καιρό ο Καναδός δημοφιλής τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ δεν κάνει συναυλίες και το έχει δηλώση.

Τώρα βέβαια έκανε μία εξαίρεση.

Για χάρη, λοιπόν, του δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι, γιου του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ασία, Μουκές Αμπάνι, που παντρεύεται σε λίγες μέρες, την αγαπημένη του, Ραντίκα Μερχάντ, πήγε ο Τζάστιν Μπίμπερ και έδωσε μία φαντασμαγορική συναυλία.

Ο Μπίμπερ τραγούδησε σε ένα ακόμα προγαμιαίο πάρτι-υπερπαραγωγή.

ίδιος ο τραγουδιστής ανέβασε πολλά βίντεο από την συνάντηση με το ζεύγος, αλλά και από τις συναυλίες.

Η νύφη, οι φίλες της και οι συγγενείς της ήταν άκρως εντυπωσιακές με πολύχρωμα σάρι, πετράδια, διαμάντια και παραδοσιακά και ιδιαίτερα Ghagra choli.

Τα looks είναι ιδιαίτερα και το καθένα από αυτά είναι μοναδικό.

Είναι κεντημένα στο χέρι με πολλά πολύτιμα πετράδια.

Έλαμψαν οι κυρίες!

Τα βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και μπέρδεψαν αρχικά, τους θαυμαστές του, ότι πρόκειται για το μουσικό του come back, μέχρι να καταλάβουν ότι πρόκειται για pre-γαμήλιο γλέντι.

Ο γάμος αυτός αναμένεται να είναι ένας από τους πιο μεγαλοπρεπείς της χρονιάς και η οικογένεια Αμπάνι έχει φροντίσει να περιποιηθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της με ένα πλούσιο γκαλά το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 2.500 πιάτα που μαγειρεύονται από μια ομάδα 65 σεφ.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν κορυφαίες διασημότητες από την Ινδία αλλά και από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Ο πλουσιότερος Ινδός έστειλε το πιο φαντασμαγορικό & κιτς προσκλητήριο γάμου για τον γιο του – Η γαμήλια τελετή αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η μάχη του πλούσιου Ινδού Ανάντ Αμπάνι με την παχυσαρκία - Η έλλειψη άσκησης, η κακή διατροφή & τα φάρμακα - Τον στήριζαν πάντα οι γονείς του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ινδία: Ο μεγιστάνας Μουκές Αμπάνι, παντρεύει τον γιο του, Ανάντ & 52 άπορα ζευγάρια - Έλαβαν χρυσά κοσμήματα & 1.200 δολάρια (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Υπερπαραγωγή, το bachelorette της νύφης που θα παντρευτεί τον πλουσιότερο Ινδό – «Princess Diaries» το theme – Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ