Μπραντ Πιτ – Ινές Ντε Ραμόν: Χέρι-χέρι στο βρετανικό Grand Prix – Ο γόης του Hollywood δεν έφευγε δίπλα από την όμορφη σύντροφό του (φωτό)

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν δυο χρόνια.

Ο γόης του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από καιρό με την σύντροφο του, Ινές Ντε Ραμόν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε να παρακολουθήσει το βρετανικό Grand Prix, την Κυριακή.

Αν κι έχουν βρεθεί ξανά σε δημόσιο χώρο μαζί, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν επίσημες φωτογραφίες του ηθοποιού μαζί με τη σύντροφό του. όμως δεν ήταν προετοιμασμένο για τους παπαράτσι.

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται ντυμένος σε λευκές αποχρώσεις, με ένα κίτρινο τζάκετ και ένα καπέλο bucket, ενώ η Ινές ντε Ραμόν φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε ακόμα: Κορίτσια ο Brad Pitt! Με ατημέλητο look που ξετρέλανε τις θαυμάστριες - Όλο και νεότερος, όλο και πιο γοητευτικός στα 60 του!

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, με το ζευγάρι να εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί στη συναυλία που έδινε τότε, ο Μπόνο στο Λος Άντζελες.

Από τότε, συνεχίζουν να είναι μαζί κι ενώ η σχέση τους δείχνει είναι πολύ καλή, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στη ζωή τους.

instagram

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πολύ ευτυχισμένος πλάι στην Ινές, παρόλο που αυτή η περίοδος είναι δύσκολη.

Αυτή την περίοδο, ο ηθοποιός έχει να διαχειριστεί τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα έντονα προβλήματα με τα παιδιά του.

Ο Χολιγουντιανός αστέρας φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν αποκλείει την ιδέα ενός τρίτου γάμου ή της απόκτησης περισσότερων παιδιών με την αγαπημένη του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Brad Pitt: Η 31χρονη σύντροφός του, Ines De Ramon θέλει να του κάνει «Πιτ-άκια» - Η Angelina Jolie του στέρησε τα 6 δικά τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ