Σάρωσε ο Φρανσουά Ολάντ με 43,29%: Ο πρώην σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας εκλέχθηκε βουλευτής - Κατέβηκε με την αριστερή συμμαχία (βίντεο)

Ο Φρανσουά Ολάντ υπήρξε πρόεδρος της Γαλλία την περίοδο 2012-2017, περίοδο της Ελληνική κρίσης στηρίζοντας τη χώρα μας

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, υποψήφιος με την αριστερή συμμαχία Νέο λαϊκό Μέτωπο (NFP) εξελέγη στον δεύτερο γύρο των κοινοβουλευτικών εκλογών στην 1η εκλογική περιφέρεια της Κορέζ με ποσοστό 43,29%.

Ο Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της αριστερής συμμαχίας αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα «φέρνει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη» στο Νέο Λαϊκό Μέτωπο, μετά την «ήττα της πλειοψηφίας». Ο ίδιος μάλιστα χαιρέτισε την «κινητοποίηση όλων των κομμάτων της αριστεράς».

Διαβάστε ακόμα: Ένας Γάλλος πρόεδρος, μία ηθοποιός, ένας μεγάλος έρωτας: Το σκάνδαλο & το ζεύγος Φρανσουά Ολάντ - Ζιλί Γκαγιέ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η πιο «πονηρή» βέσπα του κόσμου πουλήθηκε ακριβά: Την καβαλούσε νύχτα ο Ολάντ για να βλέπει κρυφά την τότε ερωμένη και μετέπειτα γυναίκα του, Ζιλί Γκαγιέ (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Τρυφερό ενσταντανέ του Φρανσουά Ολάντ με την αγαπημένη του ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ και τον σκύλο τους – εύχονται Joyeux Νoël 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ