Χανιά: Φρικτός θάνατος για 22χρονο τραγουδιστή - Το αυτοκίνητό του χτύπησε σε δέντρο και πήρε φωτιά - Ο Σήφης κάηκε ζωντανός (φωτό & βίντεο)

Ο άτυχος 22χρονος Σήφης Γιανναράρης εγκλωβίστηκε στο όχημα και απανθρακώθηκε

Θλίψη έχει προκάλεσε στα Χανιά η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με έναν 22χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το όχημά του αμέσως μετά το τροχαίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο νεκρός είναι ο Σήφης Γιανναράκης, ο οποίος ασχολείτο με την κρητική παραδοσιακή μουσική, ως τραγουδιστής και οργανοπαίκτης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 

Όπως φαίνεται στις εικόνες και το βίντεο του Creta24.gr, το όχημα του άτυχου νεαρού, που κινούνταν στην περιοχή του Βάμου Αποκορώνου, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στον κορμό ενός ευκάλυπτου που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Μετά τη σύγκρουση ο 22χρνος εγκλωβίστηκε

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα εκτινάχθηκε στη συνέχεια στο αντίθετο ρεύμα, γκρέμισε τοιχίο και κατέληξε σε χωράφι όπου πήρε φωτιά, ενώ ο νεαρός οδηγός βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα. 

Η σορός του άτυχου άνδρα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Φωτό από creta24.gr

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό βίντεο με τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνών: Όχημα εκσφενδόνισε 17χρονη 50 μέτρα μακριά – Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ