Brad Pitt: Αυτό είναι το πρώτο trailer για την νέα του ταινία με τίτλο «F1» - Στο ρόλο του manager του, o Javier Bardem – Απολαύστε το!

Η ταινία γυρίζεται μέσα στον πραγματικό κόσμο της F1.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το Grand Prix του θρυλικού Σίλβερστοουν την Κυριακή (07.07), η Formula 1 μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας με το νέο τίτλο «F1» και με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Υπό τους ήχους του «We Will Rock You» των Queen και με ένα γρήγορο μοντάζ στις πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού η φιλόδοξη παραγωγή της Apple Original Film υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα και άφθονη δράση.

Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Σε σενάριο Έχρεν Κρούγκερ (Ehren Kruger), ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Joshua Pearce, ένα νέο ταλέντο να ενταχθεί στην ομάδα APXGP.

Διαβάστε ακόμα: Κορίτσια ο Brad Pitt! Με ατημέλητο look που ξετρέλανε τις θαυμάστριες - Όλο και νεότερος, όλο και πιο γοητευτικός στα 60 του!

Στο πλάι του ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις( Damson Idris), ο Οσκαρικός Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) και οι Κέρι Κόντον (Kerry Condon), Τομπάιας Μένζις (Tobias Menzies), Σάρα Νάιλς (Sarah Niles), Κιμ Μπόντνια (Kim Bodnia) και Μαξ Φερστάπεν (Max Verstappen).

Διαβάστε ακόμα: Μπραντ Πιτ – Ινές Ντε Ραμόν: Χέρι-χέρι στο βρετανικό Grand Prix – Ο γόης του Hollywood δεν έφευγε δίπλα από την όμορφη σύντροφό του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ