Πληθαίνει η εφευρετικότητα των γυναικοκτονιών: Ο Ιταλός φορτηγατζής σκότωσε τη γυναικά του & επί μήνες μιμείτο την φωνή της στο τηλέφωνο - Όλο το «σκηνικό» (φωτό)

Το πτώμα της 42χρονης Φραντσέσκας δεν έχει βρεθεί

Σκότωσε τη γυναίκα του και προσπάθησε να κρύψει το έγκλημά του, στέλνοντας μηνύματα από το τηλέφωνό της σε γνωστούς και φίλους ότι, ήθελε να μείνει μόνη... 

Η 42χρονη Francesca Deidda, εξαφανίστηκε τον Μάιο από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι, στη νότια Σαρδηνία όμως ο 43χρονος Igor Sollai, σύζυγό της απαντούσε με τη φωνή της στο τηλεφωνό της κάνοντας όλους να πιστεύουν ότι είναι ζωντανή.

Παραιτήθηκε με... email

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν έλαβε επίσης την παραίτησή της με ένα email που εστάλη μετά την εξαφάνισή της. 

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αυτά τα μηνύματα και τα email γράφτηκαν από τον Sollai αφού σκότωσε τη γυναίκα του και έκρυψε το πτώμα της για να δείξει ότι είναι εν ζωή.

Αν και το τηλέφωνο δεν βρέθηκε, «ίχνη που άφησε ο ύποπτος στο διαδίκτυο» οδήγησαν στη σύλληψή του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας δήλωσε στις Αρχές ο αδερφός της και ένας συνεργάτης της στις 30 Μαΐου, όχι όμως και ο σύζυγό της, προσφασιζόμενος ότι το είχαν κάνει οι άλλοι δύο.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και εστίασε την έρευνά της στη σχέση τής Deidda με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να προχώρησε σε πολλές αντικρουόμενες δηλώσεις. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο Sollai ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του ήθελε λίγο χρόνο μόνη της με την αστυνομία να κάνει λόγο ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση.

Ο δράστης, Igor Sollai

 

Αναζητούν το πτώμα της γυναίκας

Αν και δεν έχει βρεθεί το πτώμα της 42χρονης, ο Sollai συνελήφθη με κατηγορίες για φόνο και προφυλακίστηκε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ο δικηγόρος του, Carlo Demurtas, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε στοιχεία που να λένε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή ότι έστειλε το email». 

Ο Demurtas επιχείρησε επίσης να τεθεί ο πελάτης τους σε κατ' οίκον περιορισμό ή να αφεθεί ελεύθερος εν αναμονή της δίκης, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε χθες ότι ο οδηγός του φορτηγού θα παραμείνει υπό κράτηση. 

Το σπίτι του ζευγαριού, όπου έμεναν μαζί από το 2012, καθώς και τα αυτοκίνητά τους έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ