Το ροζέ του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Λανσάρει κρασί με το όνομα της συζύγου του, Μαράια - Στα χνάρια Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί με το Miraval

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια τους αγόρασαν πέρσι το 10% των Ελληνικών Οινοποιείων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλά ένας σούπερ σταρ του μπάσκετ που αγωνίζεται στο NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, ούτε απλά ένας παίχτης της εθνικής ομάδας της Ελλάδας που κέρδισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

O Greek Freak είναι και δεινός επιχειρηματίας. 

Στο Μιλγουόκι έχει εστιατόριο, την "Avli" και στην Ελλάδα κάνει επενδύσεις σε κλάδους που αναπτύσσονται.

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, αγόρασαν τον Σεπτέμβριο το 10% των Ελληνικών Οινοποιείων,  μια εταιρεία συμμετοχών η οποία το 2022 εξαγόρασε την "Μπουτάρης Οινοποιεία".

Διαβάστε ακόμα: Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Αντετοκούνμπο - επενδυτές: Εξαγόρασαν μετοχές Μπουτάρη, νερά Ιόλη - Το ποσοστό που πήραν

Φυσικά όλα αυτά είναι λίγο έως πολύ γνωστά.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι το ότι ο Γιάννης Αντετονκούμπο ετοιμάζει να λανσάρει ένα ροζέ κρασί με το όνομα στη συζύγου του Μαράια.

Η ετικέτα θα γράφει "Mariah "Sincerely", όνομα στον λογαριασμό στο instagram που διατηρεί με τους 186 χιλιάδες ακολούθους και όχι Μαράια Ριντλεπρίγκερ όπως είναι το κανονικό της.

 

Δεν είναι οι μόνοi διάσημοι που ασχολούνται με το κρασί. Μπραντ Πιτ και Ατζελίνα Τζολί από το 2013, πριν χωρίσουν έφτιαχναν το διάσημο ροζέ miraval, το οποίο πούλησε η Τζολί σε Ρώσο ολιγάρχη το 2022.

Διαβάστε ακόμα: Διαμάχη Jolie - Pitt: Η Angelina πούλησε τις μετοχές του διασημότερου ροζέ Miraval, σε Ρώσο ολιγάρχη

Διαβάστε ακόμα: Βγήκε στην αγορά το κρασί του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί: «Chateau Miraval» το όνομα του‏! (Φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Με το ροζέ Miraval η Αντζελίνα Ζολί και ο Μπραντ Πιτ κάνουν το ντεμπούτο τους ως οινοποιοί

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ