Kanye West: "Άτακτος" ο παντρεμένος ράπερ έστελνε απρεπή μηνύματα σε 22χρονο μοντέλο - "Θέλεις να βρεθούμε & να ακούσουμε το νέο άλμπουμ;"

Τι κατήγγειλε η influencer

Μπορεί να παντρεύτηκε ξανά αλλά μυαλό δεν έβαλε!

Ο λόγος για τον Kanye West και τις "αταξίες" του...

Ο διάσημος ράπερ είναι παντρεμένος με την Μπιάνκα Σενσόρι από τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά παρόλα αυτά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει ακατάλληλα μηνύματα σε άλλη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη Mikaela Lafuente έκανε expose τον Kanye West κατηγορώντας τον ότι της έστειλε μήνυμα στο Instagram πριν λίγο καιρό, ζητώντας της να «βρεθούν» για να ακούσει το νέο του άλμπουμ.

Στην αρχή, μάλιστα, νόμιζε ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός αλλά τελικά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

«Ήταν αστείο. Ο Bryce και εγώ ήμασταν στο Βέγκας και κοιτούσα τα μηνύματά μου στο Instagram και είδα αυτό [το μήνυμα του Κάνιε Γουέστ]», θυμάται.

«Στην αρχή, δεν το πίστευα και νόμιζα ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός, αλλά δεν ήταν», συνέχισε.

«Το μήνυμα ήταν αρκετά περίεργο καθώς δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του ούτε τον είχα ξαναδεί προσωπικά», εξήγησε.

Το μοντέλο και influencer με τους 1,2 εκατομμύριο ακολούθους στο instagram, βγαίνει με τον 24χρονο σταρ του TikTok, Bryce Hall από το 2023.

Ο φίλος της δημοσίευσε τα μηνύματα στο X (πρώην Twitter) γράφοντας: «Ο Κάνιε την πέφτει στη φίλη μου.. κάποιος να το πει στην Κιμ. Έλα Ye… τουλάχιστον προσκαλέστε με στη συνεδρία αράγματος και μουσικής», αστειεύτηκε.

Η Mikaela είπε ότι «μετά βίας» ακούει τη μουσική του και είναι εξοικειωμένη μαζί του μόνο «λόγω του Yeezy και της Κιμ Καρντάσιαν αλλά όχι της μουσικής του».

«Έχω μεγαλώσει με όλη μου την οικογένεια να είναι για πάντα με τους συντρόφους τους και αυτό είναι που θέλω για τη σχέση μου», μοιράστηκε η influencer. «Η μονογαμία είναι αυτό που είναι αποδεκτό και η απιστία είναι απαράδεκτη».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι «δεν είναι εντάξει» που της έστειλε μήνυμα με αμφισβητήσιμες προθέσεις. «Αν στέλνει μηνύματα σε άλλα κορίτσια, ξέρω ότι είπα όχι, αλλά άλλες μπορεί να μην το έκαναν», επεσήμανε.

Διαβάστε ακόμη: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε πάλι γυμνή! Η "μούσα" του Κάνιε Γουέστ κάλυψε το στήθος της με δύο τιράντες (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: H Bianca Censori μπήκε στη Disneyland ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή - Σάλος από την εμφάνιση σε "οικογενειακό" περιβάλλον

Διαβάστε ακόμη: Η Bianca Censori βγήκε γυμνή ... ξανά! Κάλυψε με το κινητό της τα επίμαχα σημεία - Δίπλα ο Kanye West είναι ανενόχλητος (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ