Πριγκίπισσα Κέιτ: Μυστήριο γύρω από την παρουσία της στο Wimbledon - Ποια royal θα την αντικαταστήσει εάν δεν εμφανισθεί;

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει έτοιμο plan b

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τον τελικό του τουρνουά τένις του Wimbledon και ακόμη το τοπίο γύρω από την παρουσία της πριγκίπισσας Κέιτ παραμένει αχανές ...

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει κάνει κάποιο update σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της 42χρονης αλλά παρόλα αυτά έχει ήδη εναλλακτικό σχέδιο για το ποια royal θα πάρει τη θέση της.

Σύμφωνα με την Telegraph, αναφέρεται ότι η Μπιργκίτα, η δούκισσα του Γκλόστερ, μπορεί να είναι αυτή που θα παρουσιάσει τα βραβεία στους τελικούς του Wimbledon το Σαββατοκύριακο εάν η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία συνεχίζει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για καρκίνο, δεν μπορέσει να παρευρεθεί.

Ποια είναι η Μπιργκίτα, η δούκισσα του Γκλόστερ

Η 78χρονη δούκισσα του Γκλόστερ είναι παντρεμένη με τον πρώτο ξάδερφο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Ρίτσαρντ, δούκα του Γκλόστερ.

Είναι επίτιμη πρόεδρος του Lawn Tennis Association για 25 χρόνια, υποστηρίζοντας το κυβερνών σώμα για το τένις στη Βρετανία.

Μάλιστα, φέτος, παρακολούθησε το τουρνουά τένις δύο φορές από την έναρξη του διαγωνισμού την 1η Ιουλίου.

Είναι πλήρους απασχόλησης μέλος της βασιλικής οικογένειας και πρόσφατα έγραψε βασιλική ιστορία με την ιδιότητά της ως Royal Lady του Most Noble Order of the Garter, καθώς έγινε η πρώτη μη εξ αίματος γαλαζοαίματη που δεν είναι παντρεμένη με τον μονάρχη ή τον διάδοχο που διορίζεται στη θέση αυτή.

Birgitte, Duchess of Gloucester departs the Order Of The Garter Service at Windsor Castle on June 19, 2023 in Windsor, England.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον δίνει το "παρών" κάθε χρόνο στο Wimbledon από το 2011, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το 2013 ήταν η μόνη χρονιά που απουσίαζε λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της με τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Τελευταία της εμφάνιση έπειτα από έξι μήνες αποχής από τη δημόσια σφαίρα ήταν στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η τρυφερή κίνηση του Βασιλιά Καρόλου για να καλωσορίσει την αγαπημένη του νύφη – Τα πλήθη δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ