Η Ιβάνκα Τραμπ έβαλε το φόρεμα της ημέρας! Κίτρινο, κολλητό με μία ασημένια καρδιά στο πλάι (φωτό)

Με καλοκαιρινό αέρα!

Εάν ακόμη ψάχνετε τι να φορέσετε σήμερα, μην αγχώνεστε γιατί εμείς σας το βρήκαμε!

Μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, η Ιβάνκα Τραμπ πόζαρε φορώντας ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα.

Η συγκεκριμένα απόχρωση είναι άκρως καλοκαιρινή και θα φορεθεί πολύ φέτος.

Η απίθανη αυτή δημιουργία έχει εφαρμοστή γραμμή, κλειστό λαιμό και ένα τέλειο cut out σχέδιο με μία ασημένια καρδιά στο πλάι.

Το απόλυτο style inspo από την ξανθιά καλλονή!

Η Ιβάνα Μαρί "Ιβάνκα" Τραμπ (γεν. 30 Οκτωβρίου 1981 στην Νέα Υόρκη), γνωστή και ως Γιαέλ Κουσνέρ, είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας και συγγραφέας, ανώτερη σύμβουλος του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, από το 2017.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ - Θυμάται τη μητέρα της δύο χρόνια μετά την απώλεια της - "Μας λείπεις & σε αγαπάμε" (φωτό)

Είναι το δεύτερο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ και παιδί της πρώτης γυναίκας του, Ιβάνα. Είναι το πρώτο εβραϊκό μέλος οικογένειας προέδρου των ΗΠΑ καθώς προσυλητίστηκε πριν το γάμο της με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

instagram @ivankatrump

Είναι επιχειρηματίας τέταρτης γενιάς η οποία ακολούθησε τα χνάρια της προγιαγιάς της Ελίζαμπεθ, του παππού της Φρεντ και του πατέρα της, υπηρετώντας για ένα διάστημα ως εκτελεστική αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τραμπ.

Εμφανίστηκε ως κριτής στην τηλεοπτική σειρά The Apprentice, την οποία παρουσίαζε ο πατέρας της.

Διαβάστε ακόμη: H Ivanka Trump ... χίλιες & μία νύχτες στην Ινδία! Με παραδοσιακή ενδυμασία στο γάμο του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας - Δαντέλες & ζαφείρια! (φωτό)

Μετά την αποφοίτησή της από το Wharton, η Ιβάνκα εργάστηκε για το Forest City Enterprises ως διαχειριστή ακινήτων προτού ενταχθεί στον Οργανισμό Τραμπ στο 2005.

Είναι παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ (από το 2009) κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τους Αραμπέλα, Τζόσεφ και Θεοντόρ.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ: ''Tα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την μαμά μου - Το πένθος κατά την διάρκεια των γιορτών είναι δύσκολο'' (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ