Παρίσι 2024: Απλές, σικ με γαλλική φινέτσα - Ο Louis Vuitton μόλις αποκάλυψε τις στολές για τους Ολυμπιονίκες (βίντεο)

Με αέρα κομψότητας και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γαλλία, πέραν από τη χώρα που θα διεξαχθούν οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, είναι και ο απόλυτος προορισμός της μόδας.

Επομένως, όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια!

Από τα ρούχα και τα βραβεία αυτά που θα μας παρουσιαστούν θα έχουν το "άρωμα" και την υπογραφή του οίκου μόδας, Louis Vuitton.

Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό σταδιακά αποκαλύπτoνται οι μοναδικές δημιουργίες που μας αφήνουν speechless ...

Πριν μερικές μέρες είδαμε τους στιλάτους δίσκους, που θα είναι καλυμμένοι με τον signature καμβά Damier.

Η δεξιοτεχνία και η κομψότητα του οίκου αποτυπώνεται στα πολυπόθητα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά μετάλλια, τα οποία κατασκεύασε το κοσμηματοπωλείο Chaumet, ιδιοκτησίας της LVMH, καθώς και στις χειροποίητες θήκες για τα μετάλλια και τις δάδες των Αγώνων του Maison Louis Vuitton.

Άκρως φανταστική αναμένεται να είναι και η εμφάνιση της γαλλικής αποστολής στις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, καθώς φέρει την υπογραφή της ιστορικής εταιρείας ένδυσης Berluti που ανήκει στον όμιλο LVMH.

Στις τελετές έναρξης ο αθλητές και οι προπονητές τους θα εμφανιστούν με Berluti σμόκιν και παπούτσια για να αποτυπωθεί η μοναδική αυτή στιγμή, που αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για κάθε άνθρωπο του αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμη: Αντετοκούνμπο - Ντρισμπιώτη: Οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Πως φτάσαμε στην επιλογή, γιατί απέρριψε την τιμητική πρόταση ο Τεντόγλου

Το φετινό καλοκαίρι οι άνθρωποι του Berluti είναι αφοσιωμένοι σε έναν και μόνο σκοπό: να προβάλλουν τη δεξιοτεχνία του οίκου και τους αθλητές της Γαλλίας σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Η συγκινητική φωτό της ημέρας: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, υποκλίνεται τυλιγμένη στη σημαία της Ελλάδας

Περισσότερα από 180 άτομα εργάστηκαν για να δημιουργήσουν 1.500 outfits για τη γαλλική ομάδα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ