Οι ευαισθησίες μιας δισεκατομμυριούχου - Η Ντάσα Ζούκοβα μπροστά από ένα απέραντο λιβάδι με λεβάντες!

Μαζί με τον μικρούλη της

Ο Σταύρος Νιάρχος με την αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Φίλιππο Νιάρχο, τον Μάρτιο του 2021. 

Έκτοτε, η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο και συνεχώς απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές.

Η μελαχρινή καλλονή διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 161 χιλιάδες ακολούθους και ανα διαστήματα μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, μας έδειξε τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα της και ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες με φόντο ένα εντυπωσιακό απέραντο λιβάδι γεμάτο λεβάντες.

Μεταξύ των ενσταντανέ βλέπουμε και τον γιο της, 3 ετών που κάθεται επάνω στο τρακτέρ.

"Λεβάντες για πάντα," σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Πιθανόν το εκπληκτικό περιβάλλον να είναι του Chateau La Coste στη νότια Γαλλία που φημίζεται για τους αμπελώνες και τις εκθέσεις τέχνης που φιλοξενεί και που όλοι γνωρίζουμε πως είναι το αντικείμενο της Dasha.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος του Έλληνα Κροίσου Σταύρου Νιάρχου με την Ρωσίδα καλλονή Ντάσα Ζούκοβα έγινε το 2020 "κεκλεισμένων των θυρών", στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμη: Στο ξενοδοχείο Kulm ο " βασιλικός γάμος" της χρονιάς: Ο Κροίσος Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Ντάσα του - Πριγκίπισσες, αστέρες του Χόλιγουντ & το διεθνές jet set παρόντες (φώτο-βίντεο)

Αστέρες του Χόλιγουντ, πριγκίπισσες , και διάσημοι σχεδιαστές μόδας ήταν καλεσμένοι στην λαμπερή τελετή η οποία έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος ήταν φίλοι για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά έγιναν ζευγάρι μετά το τέλος του σχεδόν 10ετούς γάμου της με τον Αμπράμοβιτς.

Ο Σταύρος Νιάρχος έβγαινε στο παρελθόν με την Πάρις Χίλτον, από τα τέλη του 2005 έως τον Μάρτιο του 2007, ενώ είχε κάνει σχέσεις με τις ηθοποιούς Λίντσεϊ Λόχαν και Μαίρη-Κέιτ Όλσεν, αλλά και με το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

ΔΙαβάστε ακόμη: Ευχάριστα νέα για τον Σταύρο Νιάρχο: Έγινε πρώτη φορά μπαμπάς - Η πανέμορφη γυναίκα του Ντάσα Ζούκοβα γέννησε (φωτό)

Η Ντάσα ήταν παντρεμένη με τον μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς (χώρισαν το 2017) με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Λία και τον Άαρον Αλεξάντερ.

Διαβάστε ακόμη: Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου: Με baby blue τουαλέτα Prada - Πρώτα εντυπωσίασε τον μικρό της & μετά στο Met Gala!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ