Με «νυφικό» εμφανίστηκε η Meghan Markle: Στo γνωστό style της, minimal & chic -Δείτε φωτό με την τουαλέτα του Oscar de la Renta (φωτό)

Δεν απογοητεύει ποτέ, η Δούκισσα του Σάσεξ!

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η 32η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων ESPY στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και μεταδόθηκε από το ABC.

Τα βραβεία αυτά αποδίδονται και αφορούν αθλητές.

Η κορυφαία τενίστρια, Serena Williams ήταν η πρώτη Αφροαμερικανίδα αθλήτρια που φιλοξένησε την τελετή αυτή.

Η Serena Williams είναι τέταρτη γυναίκα που φιλοξένησε τα βραβεία ESPY, μετά τις Danica Patrick, Megan Rapinoe και Sue Bird.

Image

Image

Στην σημαντική αυτή εκδήλωση για τον αθλητισμό, ο Πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό τους, Μέγκαν Μαρκλ «έδωσαν» το παρών.

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Χάρι, Δούκας του Σάσεξ έλαβε το βραβείο Pat Tillman σε αναγνώριση της υπηρεσίας του στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις και της συνεργασίας του με τους Αγώνες Invictus.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Το μεγάλο του παράπονο από τον Πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν – Του στερούν τα εγγόνια του με την στάση τους (φωτό)

Ο μικρότερος γιός του Βασιλιά Καρόλου και της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα επέλεξε ένα κλασάτο μαύρο κουστούμι, αλά James Bond.

εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ φημίζεται για το chic γούστο της.

Image

twitter

Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε μία ολόλευκη maxi halterneck τουαλέτα που φέρει την υπογραφή του οίκου μόδας Oscar de la Renta.

Δείτε αναλυτικά το look: 

Το αριστούργημα αυτό, το συνδύασε με λουστρίνι Celine σέξι μαύρα πέδιλα με κόστος $745 και το μεγάλο δαχτυλίδι σε σχήμα κόμπου του luxurious brand, Rodi.

Το δαχτυλίδι αυτό ονομάζεται Cassandra, είναι ολόχρυσο με διαμαντένιες λεπτομέρειες και κοστίζει $3,466.

Τέλος, όπως πάντα τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε sleek bun και το μακιγιάζ της ανάλαφρο.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Οι φίλοι του δεν τον επισκέπτονται στην Καλιφόρνια & βαριέται αφάνταστα – «Δεν συμπαθούν την Μέγκαν» - Ο βασιλικός αναλυτής Τομ Κουίν εξηγεί (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ