Συγκινητικό βίντεο: H στιγμή που ο Alec Baldwin ξεσπά σε γοερό κλάμα μέσα στο δικαστήριο – Ακούει την αθώωση του για τον θάνατο της Halyna Hutchins (φωτό & βίντεο)

«Η απόκρυψη αυτών των πληροφοριών από το κράτος ήταν σκόπιμη και προμελετημένη», είπε η δικαστής.

Ο ταλαιπωρημένος ηθοποιός,  Άλεκ Μπάλντουιν δεν μπόρεσε να κρατηθεί  και ξέσπασε σε κλάματα όταν η δικαστής στο Νέο Μεξικό απέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος του για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η δικαστής Μέρι Μάρλοου Σόμερ αποφάσισε ότι δεν είναι ένοχος ο Μπάλντουιν για τον πυροβολισμό και τον θάνατο, της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου 2021, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust.

Ο δικηγόρος του διάσημου ηθοποιού είχε καταθέσει πρόταση για απόρριψη της υπόθεσης.

Υποστήριζε ότι οι εισαγγελείς δεν παρέδωσαν σωστά αποδεικτικά στοιχεία.

Η δικαστής συμφώνησε ότι το κράτος αποκάλυψε ακατάλληλα στοιχεία στην υπεράσπιση. «Η απόκρυψη αυτών των πληροφοριών από το κράτος ήταν σκόπιμη και προμελετημένη. Δεν υπάρχει τρόπος ώστε το δικαστήριο να διορθώσει αυτό το λάθος», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Alec Baldwin, ετών 66 - Ο σταρ του Χόλιγουντ που έκανε 7 παιδιά μετά τα 60 - Ένα κάθε χρόνο ... (φωτό-βίντεο)

Ο πυροβολισμός στο σετ της ταινίας

Στο σετ της ταινίας Rust, υπήρχε μία σκηνή με όπλο και ο Μπάλντουιν δεν γνώριζε ότι το όπλο αυτό είχε μέσα σφαίρες.

Ο Μπάλντουιν ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, αφού ακολούθησε οδηγίες να το στρέψει προς την Χάτσινς, η οποία βρισκόταν πίσω από την κάμερα. 

Υποστήριξε ακόμη ότι άλλοι στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν, στο Νέο Μεξικό, ήταν υπεύθυνοι για τους ελέγχους ασφαλείας του όπλου.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Χάτσινς, η υπόθεση εναντίον του έχει απορριφθεί. 

Οι εισαγγελείς δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν ξανά κατηγορίες κατά του Μπάλντουιν, καθώς ο δικαστής δεν έκρινε την υπόθεση ως κακοδικία, αλλά την απέρριψε κατηγορηματικά με προκατάληψη.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο: Η νεαρή Χάνα με κλάματα οδηγείται στη φυλακή – Αυτή έβαλε αληθινές σφαίρες στο όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν & σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ