14 Juillet: Άχρωμη, αλλά πάντα κομψή η Brigitte Macron - H εμβληματική παρέλαση για την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης (φωτό & βίντεο)

Συγκλονιστική επέτειος!

Όπως πάντα μεγαλοπρεπής ήταν η παρέλαση στο Παρίσι για την εθνική επέτειο της Γαλλικής επανάστασης, με την πτώση της Βαστίλλης το 1789.

H στρατιωτική παρέλαση έλαβε χώρα, όπως κάθε χρόνο, στα περίφημα Ηλύσια Πεδία.

Φέτος η παρέλαση συνδυάστηκε με την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία λίγο πριν την έναρξη των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων, με περίπου 4.000 άτομα, 162 άλογα και εναέριους σχηματισμούς μαχητικών αεροσκαφών.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με την άφιξη της φλόγας, με τη συνοδεία καβαλάρηδων, 25 λαμπαδηδρόμων και μαθητών που σχηματίζουν τα σχήματα των πέντε Ολυμπιακών κύκλων. 

Διαβάστε ακόμα: Το "τυχερό" μπλε μαρίν κοστούμι της Μπριζίτ Μακρόν - Με άψογο στυλ πήγε να ψηφίσει η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας

Η παρέλαση ξεκινά από την Αψίδα του Θριάμβου ως την πλατεία Concorde, όπου αποκεφαλίστηκαν ο τελευταίος βασιλιάς και η βασίλισσα της Γαλλίας.

Στην εξέδρα των επισήμων, δίπλα στον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ήταν η σύζυγός του, Μπριζίτ και ο πρωθυπουργός της χώρας Γκαμπριέλ Ατάλ.

Η Μπριζίτ ήταν πολύ κομψή.

Για αυτή την τόσο σημαντική μέρα για την χώρα της, έβαλε ένα midi καφέ φόρεμα της άμμου και μπεζ suede ψηλοτάκουνες γόβες.

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, ενώ επέλεξε μόνο δυο βραχιόλια με μαργαριτάρια για αξεσουάρ.

ΦΩΤΟ:EPA

Διαβάστε ακόμα: Η Brigitte Macron με Louis Vuitton τζιν μπουφάν & ο σύζυγος της Emmanuel με καπελάκι, δερμάτινο & στυλάτο φουλάρι - Τα fashion icons της Γαλλίας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ