Shannen Doherty: «Αφήσε» την τελευταία της πνοή στα 53 – Η ηθοποιός πάλευε σχεδόν 10 χρόνια με τον καρκίνο (φωτό)

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν στο τέλος, περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της».

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι πέθανε σε ηλικία 53 ετών μετά από ένανα άδικο αγώνα με τον καρκίνο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Beverly Hills 90210». διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο του μαστού, ο οποίος επεκτάθηκε στους λεμφαδένες.

Τον Φεβρουάριο του 2016, η Ντόχερτι αποκάλυψε ότι παίρνει αντιιστρογονική θεραπεία ώστε να συρρικνωθεί ο όγκος και να μπορέσει να γίνει θεραπεία με ογκεκτομή, παρά με μαστεκτομή.

Λόγω της παρουσίας πολλαπλών όγκων, δεν ήταν δυνατή η ογκεκτομή και έτσι προχώρησε σε μονόπλευρη μαστεκτομή τον Μάιο του 2016. Με την εγχείρηση αποκαλύφθηκε κάποια καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν εξαπλωθεί πέρα από τους λεμφαδένες.

Επειδή ο καρκίνος ήταν πιο προχωρημένος απ' ότι θεωρούνταν, η Ντόχερτι έκανε χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία μετά την επέμβαση.Στις 29 Απριλίου του 2017, η Ντόχερτι αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της άρχισε να υποχωρεί.

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2020, η Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της επέστρεψε πριν ένα χρόνο και ότι είναι στο τέταρτο στάδιο.

Τον Οκτώβριο του 2012, έκανε μια αναφορά σχετικά με τη θεραπεία της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον Τζούτζου Τσανγκ του ABC News.

Τον Ιούνιου του 2023, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της και ότι κάνει ραδιοθεραπείες.

Τον Νοέμβριο του 2023, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στα οστά της.

Δυστυχώς παρά τον «Γολγοθά» που ανέβηκε, δεν τα κατάφερε.

Η δήλωση της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της ηθοποιού

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια» επιβεβαίωσε η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού Λέσλι Σλόαν, σε αποκλειστική δήλωσή της στο People.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: Ο καρκίνος έχει φτάσει σε τελικό στάδιο – Η ηθοποιός πουλάει τα προσωπικά της αντικείμενα – Το μόνο της μέλημα είναι η μητέρα της (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: Ζητά 15.000 δολάρια μηνιαία διατροφή από τον πρώην άντρα της – «Αυτός ζει μέσα στην πολυτέλεια & εγώ παλεύω για την ζωή μου» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: H καρκινοπαθής Shannen Doherty για την πριγκίπισσα Κέιτ: «Να μάθουμε να σεβόμαστε την προσωπική ζωή των άλλων» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ