Απόπειρα δολοφονίας κατά του D.Trump: Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες & τα βίντεο από την αποτρόπαιη στιγμή – Το ιστορικό click κάτω από το έδρανο

Εκείνος φώναζε στους στους οπαδούς του και ύψωσε τη δεξιά του γροθιά!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του Νοεμβρίου, απομακρύνθηκε εσπευσμένα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας από τη σκηνή προεκλογικής συγκέντρωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια, με μικρή ποσότητα αίματος να διακρίνεται στο δεξιό αυτί και στο πρόσωπό του, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου και μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο κ. Τραμπ, που ετοιμαζόταν να αρχίσει την ομιλία του, έπεσε στη σκηνή, προτού συγκεντρωθούν γύρω του για να τον προστατεύσουν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας, που είναι αρμόδια για τη φύλαξη προσωπικοτήτων, τον σηκώσουν και τον συνοδεύσουν στο αυτοκίνητό του. 

Εκείνος φώναξε κάτι στους οπαδούς του και ύψωσε τη δεξιά του γροθιά, επευφημούμενος από τους συγκεντρωμένους.

Σε οροφή κτιρίου κοντά στη σκηνή διακρίνονταν ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την απόπειρα δολοφονίας τους κάνουν τον γύρο του κόσμου:

instagram

Διαβάστε ακόμα: Η τρομακτική απόπειρα δολοφονίας του Ντ. Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια - Ηγέτες από όλο τον κόσμο καταδικάζουν την επίθεση (φωτό & βίντεο)

Τα βίντεο από την στιγμή της απόπειρας δολοφονίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο το TMZ δημοσίευσε ένα άλλο κλιπ που δείχνει τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς να σέρνεται επάνω την στέγη παρακείμενου κτιρίου και να πυροβολεί τον Ντόναλντ Τραμπ προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των ανδρών των μυστικών υπηρεσιών.

Image

Image

H στιγμή που ο Donald Trump  εθεάθη να βγαίνει από το αεροπλάνο του.

Η πρώτη του εμφάνιση από τότε που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια εκστρατείας στην Πενσυλβάνια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά, πάντως υποβάλλεται προληπτικά σε εξετάσεις σε νοσοκομείο μετά τον κατά τα πρώτα στοιχεία επιπόλαιο τραυματισμό του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια όπου ακούστηκαν πυρά, ανέφερε δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου CNN μέσω X, επικαλούμενος εκπρόσωπο του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Ώρες «Kennedy» ζει η Αμερική – Η δολοφονική επίθεση κατά του υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου, D.Trump – Οι 4 εν ενεργεία Πρόεδροι που σκοτώθηκαν ή παραλίγο (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ