Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γοητευτικός ψαρομάλλης αδελφός του, Ραλφ έκανε δημόσιο coming out – «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι να έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου» (φωτό)

«Να μπορείς να μοιραστείς τα πάντα μαζί του», συμπλήρωσε 

Ο αδελφός του θρύλου τη Formula 1, ο Ράλφ Σουμάχερ έκανε δημόσιο coming out.

Ο πρώην οδηγός της F1 με μια ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε με τους 195 χιλιάδες followers της, μια τρυφερή στιγμή με τον σύντροφό του να βλέπουν το ηλιοβασίλεμα.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα» έγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε ακόμα: Στον «αέρα» το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netfilx για τη ζωή του Michael Schumacher (βίντεο)

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα του παλαίμαχου οδηγού της F1.

Η Κάρμεν Γκάις, Γερμανίδα φίλη του και ηθοποιός, κατονόμασε έναν άντρα με το όνομα Ετιέν ως σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα παραδέχθηκε την ομοφυλοφιλία του», είπε για τον Ραλφ. «Αυτό το βήμα ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του. Ήταν μια θαρραλέα απόφαση που έχει ωριμάσει μέσα του εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι γεμάτος περηφάνια και αυτοπεποίθηση». Όπως σημείωσε, η απόφαση του Ραλφ Σουμάχερ να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος «δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος, αλλά ένα σημάδι ότι επιτέλους είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή».

Διαβάστε ακόμα: F1- Μίκαελ Σουμάχερ: Ο ανιψιός του Ντέιβιντ, σε σοκαριστικό ατύχημα - Έσπασε την σπονδυλική του στήλη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ