Shakira: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στον τελικό του Copa America – Το εκρηκτικό show & το αστρονομικό ποσό που έλαβε (βίντεο)

Ξεσήκωσε τους 65.000 θεατές!

Είναι συγκλονιστικό ότι για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια στο ημίχρονο του Copa America, υπήρξε μουσικό show.

Η εκρηκτική Σακίρα ανέλαβε να διασκεδάσει τους 65.000 Κολομβιανούς και Αργεντινούς που είχαν κατακλείσει τις εξέδρες του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Η τραγουδίστρια παρουσίασε όλο το πρόγραμμά της τραγουδώντας από το 'Hips Don't Lie' μέχρι και το Punteria, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.

Η Κολομβιανή καλλονή που δεν περνά ούτε ένα χρόνος από πάνω της ξεσήκωσε τον κόσμο και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα κατά την διάρκεια της συναυλίας.


Διαβάστε ακόμα: Shakira: Η Λατίνα σταρ θα τραγουδήσει στον γάμο του γιου του πλουσιότερου άντρα της Ινδίας – Το αστρονομικό ποσό που έλαβε (φωτό)

Για αυτή την 5λεπτη συναυλία επέλεξε να βάλε ένα σέξι ασημένιο σετ, το οποίο αποτελούταν από μια κοντή φούστα και ένα καυτό λαμπερό τοπάκι.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ θα πληρωθεί για το πεντάλεπτο σόου που έδωσε με το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν τσιγκουνεύτηκαν την αμοιβή της πάντως.

Διαβάστε ακόμα: Shakira: "Φωτιά" στα κόκκινα έβαλε η Λατίνα σταρ στο Met Gala 2024 - Με τουαλέτα-υπερπαραγωγή, την αποθέωσαν οι φωτογράφοι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ