Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Κέιτ Μίντλετον - Η γλυκιά αντίδραση της 9χρονης όταν το πλήθος χειροκροτούσε τη μαμά της (φωτό-βίντεο)

Θαυμασμός και υπερηφάνεια μόνο!

Την απόλυτη αποθέωση έζησε η πριγκίπισσα Κέιτ στην χθεσινή της εμφάνιση στο Wimbledon. 

Η σύζυγος του Γουίλιαμ βρέθηκε στον τελικό του τουρνουά τένις με το πλήθος να την υποδέχεται με θερμό και συνεχές χειροκρότημα.

Η 42χρονη royal παρακολούθησε τον αγώνα συνοδευόμενη από την μονάκριβη κόρη της, Σάρλοτ και την αδερφή της Πίπα Μίντλετον.

Λίγο πριν ανέβουν στις κερκίδες του γηπέδου, μητέρα και κόρη συνάντησαν και συνομίλησαν με αθλήτριες και διοργανωτές του τουρνουά.

Έπειτα προχώρησαν στην πρώτη σειρά του Royal Box, με το κοινό να σηκώνεται όρθιο και την πριγκίπισσα να χαμογελάει τρυφερά.

Μοναδικό είναι το βλέμμα της 9χρονης πριγκίπισσας βλέποντας την αγάπη του κόσμου για την μητέρα της εν μέσω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Ο θαυμασμός και η υπερηφάνεια ήταν χαραγμένα στο πρόσωπο της πριγκίπισσας Σάρλοτ!

instagram @the_royal_watcher

Ο Karwai Tang, ο φωτογράφος που απαθανάτισε τη γλυκιά στιγμή, είπε στο PEOPLE:

«Όταν η Kate έρχεται συνήθως, κατεβαίνει τα σκαλιά και μπαίνει στη θέση της.Δεν στέκεται και δεν χαιρετάει. Αλλά στάθηκε για λίγο και βίωσε τη στιγμή. Το ότι το αναγνώρισε και δέχτηκε το χειροκρότημα ήταν ξεχωριστό.

Δεν φαινόταν να διαφέρει καθόλου από το τελευταίο Wimbledon. Ένιωσα ότι επέστρεψε. Το να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν όταν μπήκε μέσα ήταν μια μεγάλη υποστήριξη για εκείνη. Το Γουίμπλεντον περίμενε με κομμένη την ανάσα να επιστρέψει και επέστρεψε».

«Η Charlotte κατέβηκε τις σκάλες και όταν επέστρεψε στη θέση της – γελούσε. Έσκυψε και πρέπει να είπε στη μαμά της τι συζητούσε με τη θεία της και γελούσαν. Μπορείς να πεις ότι και οι τρεις τους το διασκέδαζαν – η Charlotte παρακολουθεί το παιχνίδι όπως η μητέρα της. Μπορείς να δεις τον ενθουσιασμό τους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Με μωβ midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Χαμογελαστή με εξαιρετικό στιλ η πιο αγαπητή royal στον πλανήτη (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Eπανεμφάνιση Πριγκίπισσας Kate: Με ιαχές ενθουσιασμού την υποδέχτηκαν – Όλο το Wimbledon όρθιο! – Ρίγη συγκίνησης & χαράς (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ