Shannen Doherty: Πενθούν οι συμπρωταγωνιστές της από την σειρά «Beverly Hills» - «Ήταν η πιο δυνατή γυναίκα που έχουμε γνωρίσει – Θα μας λείψεις» (φωτό & βίντεο)

 «Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική και πολύ στοργική και γενναιόδωρη».

Οι συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) στη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της ύστερα από πολυετή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι πέθανε σε ηλικία 53 ετών μετά από τον άδικο αγώνα με τον καρκίνο.

Από το 2015 δεν σταμάτησε να μάχεται εναντίον αυτής της νοσηρής ασθένειας.

«Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Jason Priestley), δηλώνοντας παράλληλα σοκαρισμένος και λυπημένος ενώ μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία από τη σειρά.

Η πρωταγωνίστρια Γκαμπριέλ Καρτέρις (Gabrielle Carteris), έγραψε με την σειρά της: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάνον. Ξέρω ότι ο Λουκ [Πέρι], είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

Η «Ντόνα» του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), μοιράστηκε ένα story στο Instagram με μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά βάζοντας πολλά emoticons με ραγισμένες καρδιές: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω... αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει».

Η Τόρι Σπέλινγκ με τη Σάνενα Ντόχερτι

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: Ο καρκίνος έχει φτάσει σε τελικό στάδιο – Η ηθοποιός πουλάει τα προσωπικά της αντικείμενα – Το μόνο της μέλημα είναι η μητέρα της (φωτό & βίντεο)

Η Τζένι Γκαρθ, που υποδύθηκε την Κέλι στο «Μπέβερλι Χιλς», θρηνεί για την απώλεια της άλλοτε συμπρωταγωνίστριάς της Σάνεν Ντόχερτι μετά την ανακοίνωση του θανάτου της στα 53 της χρόνια.

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη για την απώλεια της μακροχρόνια φίλης μου Σάνεν Ντόχερτι, της γυναίκας που έχω συχνά περιγράψει ως έναν από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ» σημειώνει αρχικά η Τζένι Γκαρθ.

«Η σύνδεσή μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά ότι είμαστε η μία ενάντια της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό» συνέχισε για τη Σάνεν Ντόχερτι η Τζένι Γκαρθ.

Η Τζένι Γκαρθ συνέχισε περιγράφοντας τη Σάνεν Ντόχερτι ως «θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική και πολύ στοργική και γενναιόδωρη». «Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και τις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie».

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: «Αφήσε» την τελευταία της πνοή στα 53 – Η ηθοποιός πάλευε σχεδόν 10 χρόνια με τον καρκίνο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ